Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Guns N’ Roses se reunește pentru Rock And Roll Hall Of Fame

Membrii originali Guns N’ Roses se vor reuni pentru evenimentul Rock And Roll Hall Of Fame. Trupa va fi inclusă în panoplia muzeului împreună cu Faces/Small Faces, Red Hot Chili... Continuare »
Guns N' Roses (sursa foto time.com)

Membrii originali Guns N’ Roses se vor reuni pentru evenimentul Rock And Roll Hall Of Fame.

Guns N' Roses (sursa foto time.com)

Trupa va fi inclusă în panoplia muzeului împreună cu Faces/Small Faces, Red Hot Chili Peppers și Beastie Boys, în cadrul unei ceremonii ce se va desfășura în Cleveland, Ohio, pe 14 aprilie.

Potrivit Billboard, clăparul Dizzy Reed, care s-a alăturat Guns N’ Roses în 1990 și a rămas în line-up până în ziua de azi, a declarat că toți membrii originali ai trupei vor fi prezenți la ceremonie, dar nu știe sigur ce se va întâmpla.

Dizzy Reed (Guns N Roses)Artistul a mai precizat că până acum nu au existat discuții cu privire la o cântare în formula originală și nici el, nici Axl Rose nu au vorbit cu Slash, Duff MacKagan sau Steven Adler în legătură cu o posibilă prestație la ceremonie.

”Sincer, nu am vorbit despre acest lucru. Nu știu când sau de ce sau cum să aduc în discuție. Nu este chiar un subiect ușor de discutat. Deci nu am vorbit încă despre asta, dar sunt sigur că va trebui să discutăm la un moment dat.”

În legătură cu un nou material Guns N’ Roses, în formula actuală, Reed a mărturisit că este posibil să lucreze la un nou album, după ce finalizează turneul european, programat în vara acestui an.

”Există niște zvonuri că ne-am apuca de un nou disc după ce terminăm cu spectacolele, deci vom vedea ce se întâmplă. Există mult material care nu a fost inclus pe ”Chinese Democracy”. Din cânte îmi amintesc sunt multe piese foarte bune. Pot doar să sper că o parte din acele cântece vor ieși la suprafață.”

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher’s High Flying Birds – ”Dream On” - VIDEOCLIP

Noel Gallagher’s High Flying Birds a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul a fost...

Închide