Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Gotye – ”Easy Way Out” - VIDEOCLIP

Publicat

pe

Gotye
Gotye

Gotye a dezvăluit un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Easy Way Out”, de pe albumul ”Making Mirrors”, lansat în august anul trecut.

Gotye

La clip au lucrat animatorul Melbourne și regizorul Darcy Prendergast, care au folosit metoda stop motion și se pare că montajul a durat nouă luni.

”Am ignorat complet ”bunul simț al afacerii” și am creat o piesă de artă. Din punct de vedere vizual am vrut să bombardăm audiența cu ceva magic”.

Gotye (Credit Foto James Bryans)

Gotye (Credit Foto James Bryans)

Gotye a devenit cunoscut la nivel internațional datorită single-ului ”Somebody That I Used To Know”, realizat în colaborare cu Kimbra. Lansată în vara anului trecut, piesa s-a clasat pe locul 1 în numeroase țări precum Australia, Belgia, Germania sau Olanda. În plus, în noiembrie 2011 artistul a primit 5 premii la Gala ARIA (Premiile Muzicale ale Asociaţiei Australiene din Industria Înregistrărilor).

”Somebody That I Used To Know” a devenit și mai cunoscută când trupa Walk Off The Earth a postat la începutul lui 2012 online cover-ul după piesă, interpretat într-o formă originală: membrii formației cânta la aceeași chitară, în același timp. – VEZI VIDEO. Clipul s-a răspândit rapid pe toate rețelele de socializare, înregistrând pe YouTube până în prezent aproape 61 de milioane de vizualizări. 

Gotye - ”Easy Way Out” (clip oficial)

Trending