Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gossip și Wolfmother cântă la EXIT Festival - Main Stage!

Publicat

pe

EXIT Festival 2012
EXIT Festival 2012

Trupa Gossip revine la EXIT pentru un nou live-act la Main Stage în chiar prima zi de festival, joi, 12 iulie. Gata să țină întreaga mulțime în priză cu stilul lor post-punk rock, îmbinat special cu diverse sunete sau alte stiluri muzicale precum soul-ul, imprimat și de vocea carismaticii Beth Ditto.

Gossip

Datorită multitudinii de stiluri și sunete folosite în muzica lor, trupa a câștigat mulți fani cu gusturi muzicale diferite și evident vor continua să câștige simpatia și celor prezenți la EXIT Festival 2012.

Un mare succes al trupei Gossip îl reprezintă al treilea album, intitulat "Standing in the Way of Control", foarte apreciat în toată lumea. Discul include piesa “Music for Men", lansată în 2009.

Australienii de la Wolfmother sunt la rândul lor confirmați la EXIT Main Stage, însă vor concerta în ultima zi a festivalului EXIT, duminica, 15 iulie 2012.

Cunoscuți pentru hit-ul "Woman", pentru care trupa a primit un Premiu Grammy, grupul Wolfmother este unul dintre furnizorii de soundtrack-uri pentru filme, jocuri video și reclame.

Wolfmother

La nivel internațional, muzica lor a fost descrisă ca fiind "ceea ce ai primii dacă Mars Volta, Black Sabbath, Led Zeppelin și White Stripes s-ar fi ciocnit in spatiu".

Alături de aceștia, confirmați deja pentru EXIT Festival 2012 sunt britanicii de la New Order, la Main Stage, pe 13 iulie, portughezii de la Buraka Som Sistema la Fusion Stage și show-ul Cadenza Showcase cu Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz și Maayan Nidam la Dance Arena, vineri, 13 iulie.

EXIT Festival este un eveniment anul de muzică ce se desfășoară într-o locație unică în Novi Sad (Serbia) delimitată dezidurile Fortăreței Petrovaradin din secolul 18, cu vedere la Dunăre. Ediția de anul acesta a festivalului va avea loc de joi până duminică, în perioada 12-15 iulie 2012.

Biletele sunt acum disponibile la preț promoțional pe MYTICKET.RO. De asemenea, pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica și Sala Palatului.

Preț bilete:

Bilet redus: 216 Lei (în perioada 16 decembrie - 15 februarie)
Bilet întreg: 260 Lei (începând cu 16 februarie)
Taxă Camping: 110 Lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxă caping): 506 Lei

Comentează

Trending