Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gaz Coombes (Ex-Supergrass): ”Imi place ca sunt solo”

Publicat

pe

Gaz Coombes (sursa foto version2.andrewkendall.com)
Gaz Coombes (sursa foto version2.andrewkendall.com)

Fostul membru Supergrass, Gaz Coombes a declarat că se simte eliberat de când a început cariera solo și nu îi este dor să fie într-o trupă.

Gaz Coombes (sursa foto version2.andrewkendall.com)

Coombes se pregătește să lanseze albumul solo de debut, ”Here Come The Bombs” pe 21 mai, care este precedat de single-ul ”Hot Fruit”, care va apărea pe 14 mai. Acesta va fi primul cântecul lansat de artist de când Supergrass a anunțat că se destramă, în iunie 2010.

Supergrass (sursa foto clashmusic.com)Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației NME, artistul a precizat:

”Odată cu albumul meu solo pot să fac muzica pe care o vreau. Nu mai trebuie să am discuții cu ceilalți membrii ai grupului în care încerc să-i conving să meargă în direcția pe care o doresc. În acest moment nu vreau să fiu într-o formație sau orice altceva asemănător. Nu vreau să fiu negativ, pentru am petrecut 18 ani minunați în trupă alături de tipi pe care îi iubesc. Dar sunt fericit de ceea ce fac acum.”

De asemenea, Coombes a mărturisit că noul său material discografic este influențat de coloana sonoră realizată de John Barry și John Carpenter. Artistul a mai dezvăluit că i-ar plăcea să colaboreze cu Tim Burton pentru un proiect vizual deoarece face niște animații excepționale.

Trending