Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Foşti membri Biohazard, Soulfly, Static-X pregătesc un album cu Attika7

Publicat

pe

Soulfly, Static-x, Ministry, Biohazard. Toate aceste trupe s-au reîntâlnit în noul band ATTIKA 7 . Trupa de heavy metal din Los Angeles se pregăteşte să intre în studio pentru a începe înregistrările la albumul de debut.

Attika 7 a adunat foşti membri ai unor trupe consacrate. Aici îi regăsim pe Tony Campos (Soulfly, Possessed, Static-X, Asesino, Ministry) bass, Evan Seinfeld (Biohazard), vocals, Rusty Coones, guitar. Albumul pe care trupa speră sa-l lanseze în vară va fi produs de Mudrock, care a avut colaborări cu Avenged Sevenfold, Godsmack.

Evan Seinfeld are trecut la CV realizări atât ca regizor, fotograf, scriitor şi actor în diferite pelicule pentru adulţi, sub pseudonimul Spyder Jonez. A fost căsatorit cu actriţa porno Terra Patrick dar este cunoscut mai ales datorită prestaţiilor pe care le-a avut alături de trupa Biohazard. Bandul s-a remarcat de la bun început datorită mixului de hardcore punk, heavy metal şi hip hop, care a fost captat bine în toate albumele lansate: Biohazard (1990), Urban Discipline (1992), State of the World Address (1994), Mata Leão (1996), New World Disorder (1999), Uncivilization (2001), Kill or Be Killed (2003), Means to an End (2005), Reborn in Defiance (2012). In 2011 el s-a alaturat trupei Attika7 care este apropiată, ca stil muzical, de trupele Black Sabbath, Metallica, Godsmack, Pantera şi White Zombie.

Piesele albumului Attika 7 sunt compuse în totalitate de Rusty Cones, cel care şi-a petrecut 7 ani într-o închisoare federală. După cum el însuşi a declarat, acolo a avut timp să-si canalizeze atenţia asupra unor lucruri importante, a învăţat singur să cânte la chitară si a compus.

ATTIKA 7- Live  Serial Killer 

Rusty este şi un pasionat al motocicletelor.

Comentează

Trending