Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Foreign Beggars va concerta în Club Fabrica

Publicat

pe

Foreign Beggars
Foreign Beggars

Foreign Beggars va concerta la atelierul de productieEdiţia din acest an a Festivalului B’Estfest 2012 aduce numeroase de surprize, printre care şi o serie de pre-party-uri menite să pregătească publicul pentru experienţa din perioada 6-8 iulie de la B’Estfest Park din Tunari. Primul nume care va deschide suita evenimentelor de „încălzire” este Foreign Beggars, iar show-ul va avea loc pe 31 mai în Club Fabrica.

Pre-party-urile B’Estfest şi-au propus să aducă spiritul festivalului mai aproape de publicul român, fiecare eveniment urmând a avea drept invitaţi artişti internaţionali, din diferite genuri muzicale. Primul pre-party va avea loc pe 31 mai, la Club Fabrica din Bucureşti, avându-i în prim plan cei de la Foreign Beggars, urmând ca pe 4 iunie, iubitorii de rock să-şi facă încălzirea în cadrul concertului susținut de Slayer la Arenele Romane.

Foreign Beggars este o trupă britanică de hip-hop şi dubstep ce-i are în componenţă pe MC-ii Orifice Vulgatron și Metropolis, producătorul Dag Nabbit şi pe Dj-ul Nonames. Formaţia activează pe piaţă din anul 1996 şi a devenit celebră datorită show-urilor explozive pe care le susţine de fiecare dată când urcă pe scenă. Foreign Beggars, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale dubstep-ului, reușește să îmbine într-un mod original hip-hop-ul cu beat-urile de dubstep şi grime.

Foreign Beggars & Noisia - Contact

De-a lungul vremii formaţia a semnat colaborări cu numeroşi artişti din sfera muzicii dubstep și drum’n’bass, rezultatul fiecărui proiect bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsă de Noisia, a fost un real succes, clipul acesteia strângând şase milioane de vizualizări pe canalul Youtube. Anul 2004 a însemnat câştigarea premiului Best New Act la UK Hip Hop Awards, iar 2005 câştigarea premiului Best Group în cadrul Lyric Pad Hip Hop Awards. În 2010, Foreign Beggars a fost nominalizată la Urban Music Awards alături de Roots Manuva, Professor Green şi Tinie Tempah şi a participat alături de Prodigy la turneul acestora din Marea Britanie, ceea ce a însemnat o perioadă plină de concerte pe scenele festivalurilor precum Exit, Glastonbury, Splash sau Dour.

Preţul biletelor pentru show-ul Foreign Beggars va fi comunicat în perioada următoare.

Abonamentele B’ESTFEST Summer Camp pot fi achiziţionate în continuare cu 20% reducere din preţul întreg atât online, de pe www.myticket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi din reţelele afiliate MyTicket.ro, promoţia „early bird” fiind disponibilă până la data de 15 martie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Holy Tempo - B52 - 31 mai
Petreceri joi, 31 mai 2012

Holy Tempo

Loc
Club B52

Trending