Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Foo Fighters - These Days (videoclip)

Videoclipul piesei These Days, marca Foo Fighters este acum disponibil online şi poate fi urmărit mai jos. Clipul a fost filmat în timpul turneului pe care formaţia l-a susţinut recent... Continuare »
Foo Fighters - These Days - videoclip

Videoclipul piesei These Days, marca Foo Fighters este acum disponibil online şi poate fi urmărit mai jos. Clipul a fost filmat în timpul turneului pe care formaţia l-a susţinut recent în Australia şi Noua Zeelandă și surprinde momente foarte reușite din concerte.

Foo Fighters - These Days - videoclip

These Days este cel de-al patrulea single extras de pe super-albumul Wasting Light, apărut pe rafturile magazinelor în aprilie anul trecut. De pe acest disc, Foo Fighters a mai lansat și single-urile Rope, Arlandria și Walk.

Recent rockerii au anunţat că anul acesta intenţionează să scoată pe piață un nou material de studio. Pe blogul său Dave Grohl, solistul formației, a declarat:

"Încă nu am terminat, mai sunt atâtea concerte de susţinut, multe piese de scris, o grămadă de albume de înregistrat în anii ce urmează. Sincer, dacă îmi spuneai acum 17 ani că în 2012 vom înregistra cel de-al optulea album de studio...n-aș fi crezut."

Foo Fighters - These Days

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Xandria se pregăteşte pentru Valentine (trailer videoclip)

Germanii de la Xandria se pregătesc pentru ziua îndrăgostiţilor. Ei au lansat un trailer al piesei Valentine, care se regăseşte...

Închide