Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Florence And The Machine a dat foc la camera de hotel

Florence Welch, de la Florence And The Machine a recunoscut că s-a îmbătat odată foarte de rău și a dat foc la camera sa de hotel. Într-un interviu pentru publicația... Continuare »
Florence And The Machine

Florence And The Machine

Florence Welch, de la Florence And The Machine a recunoscut că s-a îmbătat odată foarte de rău și a dat foc la camera sa de hotel.

Florence And The Machine - Shake It Out Video

Într-un interviu pentru publicația Q Magazine, artista a mărturisit că în timpul unei petreceri a băut 17 pahare de martini și a lăsat să ardă o lumânare în camera sa, care a dus la un incendiu.

Florence and the MachineÎn ciuda flăcărilor, cântăreața era atât de amețită încât a dormit pe tot parcursul incidentului și nu și-a dat seama că și-a ciobit dintele în acea seară.

”Cred că am băut aproape 17 Martini. Mi-am pierdut telefonul, iar rochia mi s-a sfâșiat. Din greșeală am dat foc la camera Hotelului Bowery, unde eram cazată. Când am ajuns la hotel am adormit în rochia mea ruptă, fără telefon și cu dintele ciobit. Când m-am trezit pereții camerei erau negrii, cartea mea de pe noptieră era topită și era multă apă pe podea. Era chiar ultima scenă pe care vroiai să o vezi când ești mahmur.”

Florence Welch a mai recunoscut că a consumat mult de pe cartea de credit, iar băuturile pe care le-a servit în acea noapte alături de Kanye West și Lykke Li au costat-o mai mult decât cheltuielile pentru camera de hotel distrusă.

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence WelchKanye West
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte rock în București în februarie

Cea mai scurtă lună din an abundă în concerte de muzică rock. După ce în ianuarie am avut parte de...

Închide