Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong și Hardwell mixează la Sensation

Publicat

pe

Sensation Ocean of White” la București!
Sensation Ocean of White” la București!

Sensation Ocean of White” la București!Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell și românii GreeG & Onuc vor încinge atmosfera la Sensation.

Sensation, cel mai cunoscut eveniment de muzică dance din Europa va ajunge şi la Bucureşti. Pe 21 aprilie 2012 în Pavilionul Central de la Romexpo va avea loc în premieră pentru ţara noastră evenimentul – concept “Ocean of White”.

Peste 1,5 milioane de oameni din 20 de țări de pe 4 continente au participat până acum la Sensation. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a făcut celebru (participanţii se îmbracă în mod tradiţional exclusiv în alb), Sensation este un show complex, un amalgam de muzică, dans, lumini, lasere, teatru, coregrafie şi efecte pirotehnice. DJi de calibru internaţional vor mixa o noapte întreagă într-un decor spectaculos.

Întruchiparea spiritului Sensation şi gazda evenimentului, Mr. White ştie cel mai bine cum să seteze groove-ul. Cu subtile influenţe house şi tehno, Mr. White dă tonul şi creează vibe-ul perfect.

DJ-ii GreeG şi Onuc se pot lăuda cu ani buni în spatele platanelor. Găzduiesc o emisiune la PRO FM şi "MTV Colors Party", un turneu popular ce animă cluburi din întreaga ţară.

Hardwell este în plină ascensiune în Olanda de câţiva ani buni, însă anul trecut notorietatea sa a depăşit graniţele ţării. Cu un megahit realizat în parteneriat cu Tiesto (remix după Martin Solveig, Dada Life şi Taio Cruz), care a atins poziţia #24 în topul DJ Mag 100, Hardwell e de neoprit. Cu house-ul său progresiv, Hardwell se potriveşte perfect formulei Sensation.

Pete Tong şi muzica dance au împreună o istorie veche de peste 25 de ani. Ştie literalmente totul despre dance şi dezvoltarea curentului. Cei mai mulţi oameni îl cunosc drept legendarul DJ al radioului BBC 1, gazda a emisiunilor dance. Produce şi lansează de asemenea muzică pentru label-uri respectabile şi e DJ rezident la celebrul club Pacha din Ibiza.

Un invitat constant al Sensation, Fedde Le Grand ştie cum să-i facă pe fanii evenimentului din întreaga lume să-l adore. Fedde are o carieră strălucită, cu hit după hit lansat de label-uri respectate precum Toolroom, Flamingo sau One more tune.

Cu hituri mainstream, dar şi underground în palmares, Eric Prydz, notoriu DJ & producător muzical, a luat cu asalt topurile cu hituri precum „Call on Me” sau remixul piesei „Another Brick în the wall” al trupei Pink Floyd. În acelaşi timp, produce constant un house progresiv şi piese tehno sub emblema propriilor sale label-uri, Pryda şi Mouseville.

Biletele la Sensation “The Ocean of White” sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Ring: 240 lei
Deluxe: 440 lei
VIP: 770 lei

Comentează

Trending