Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Eminem este dat în judecată pentru 9 milioane de dolari

eminem-chrysler(sursa foto whoisag.com)

Eminem  se confruntă cu un proces de 9 milioane de dolari inițiat de un om al străzii, din cauza reclamei ”Born Of Fire” pe care artistul a filmat-o pentru compania Chrysler.

Eminem

Un bărbat pe nume Stephen Lee Pieck a deschis procesul la începutul lunii, la Districtul de Sud din New York.

eminem-chrysler(sursa foto whoisag.com)Pieck susține că a luat cina cu Cristina Aguilera și soțul ei atunci, Jordan Bratman, în restaurantul Legal Seafood din New York, pe data de 9 septembrie 2010, când artista l-a sunat pe Eminem. Pieck spune că a Aguilera i l-a dat la telefon pe Eminem și vorbind cu acesta i-a dat ideea rapper-ului pentru reclama ”Born Of Fire”, pe care o puteți vedea mai jos.

Potrivit site-ului Allhiphop.com, Pieck a scris în dosarul de procesul:

”Cer curții judecătorești să-mi dea câștig de cauză pentru suma de 9 milioane de dolari deoarece eu am gândit fiecare aspect al reclamei, iar aceasta mi-a fost furată. În consecință nu mi-am primit remunerația pentru munca pe care am depus-o.”

Spotul publicitar ”Born Of Fire” a debutat la Super Bowl 2011 și include piesa lui Eminem, ”Lose Yourself”.

Reclamă Chrysler - Eminem - Born Of Fire

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Onra vine în România la Red Bull Music Academy

Muzicianul Onra vine în acest final de săptămână în România, pentru a susține două sesiuni  de workshop Red Bull Music...

Închide