Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Eminem este dat în judecată pentru 9 milioane de dolari

Eminem  se confruntă cu un proces de 9 milioane de dolari inițiat de un om al străzii, din cauza reclamei ”Born Of Fire” pe care artistul a filmat-o pentru compania... Continuare »
eminem-chrysler(sursa foto whoisag.com)

Eminem  se confruntă cu un proces de 9 milioane de dolari inițiat de un om al străzii, din cauza reclamei ”Born Of Fire” pe care artistul a filmat-o pentru compania Chrysler.

Eminem

Un bărbat pe nume Stephen Lee Pieck a deschis procesul la începutul lunii, la Districtul de Sud din New York.

eminem-chrysler(sursa foto whoisag.com)Pieck susține că a luat cina cu Cristina Aguilera și soțul ei atunci, Jordan Bratman, în restaurantul Legal Seafood din New York, pe data de 9 septembrie 2010, când artista l-a sunat pe Eminem. Pieck spune că a Aguilera i l-a dat la telefon pe Eminem și vorbind cu acesta i-a dat ideea rapper-ului pentru reclama ”Born Of Fire”, pe care o puteți vedea mai jos.

Potrivit site-ului Allhiphop.com, Pieck a scris în dosarul de procesul:

”Cer curții judecătorești să-mi dea câștig de cauză pentru suma de 9 milioane de dolari deoarece eu am gândit fiecare aspect al reclamei, iar aceasta mi-a fost furată. În consecință nu mi-am primit remunerația pentru munca pe care am depus-o.”

Spotul publicitar ”Born Of Fire” a debutat la Super Bowl 2011 și include piesa lui Eminem, ”Lose Yourself”.

Reclamă Chrysler - Eminem - Born Of Fire

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Onra vine în România la Red Bull Music Academy

Muzicianul Onra vine în acest final de săptămână în România, pentru a susține două sesiuni  de workshop Red Bull Music...

Închide