Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

DJ Project și Adela Popescu au lansat single-ul Bun Ramas

După Elena și Giulia, Adela Popescu (25 de ani) e noua prezență feminină din trupa DJ Project. După o serie de concerte susținute împreună, formula DJ Project feat Adela devine oficială și produce primul... Continuare »
DJ Project feat. Adela

DJ Project feat. Adela (Foto: PR)

După Elena și Giulia, Adela Popescu (25 de ani) e noua prezență feminină din trupa DJ Project. După o serie de concerte susținute împreună, formula DJ Project feat Adela devine oficială și produce primul single. E vorba de un cântec de dragoste numit "Bun rămas", ce a fost lansat fix de Dragobete chiar dacă textul vorbește despre o despărțire.

DJ Project feat. Adela
DJ Project feat. Adela (Foto: PR)

Gabriel Huiban, compozitorul melodiilor “Două Anotimpuri”, “NU”, “Regrete”, “Mi-e dor de noi”, “Hotel”, “Lacrimi de înger”, “Încă o noapte” este co-autorul melodiei și cântă de asemenea, alături de Adela. Noul chip șaten reîmprospătează imaginea veteranilor muzicii dance autohtone. Rămâne de văzut dacă Gino Manzotti, dj Maxx și Adela Popescu vor prinde expresul spre Number One, heavy rotation și playlist-urile cluburilor românești. Fă-ți o primă impresie ascultând melodia de mai jos:

Dj Project feat. Adela - Bun Ramas

Citește mai multe despre Adela Popescu
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lars Ulrich (Metallica): ”Pentru Lou Reed criticile au fost greu de suportat”

Lars Ulrich, bateristul de la Metallica a dezvăluit că pentru Lou Reed au fost greu de suportat toate criticile referitoare...

Închide