Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Dedicație muzicală marca Moonlight Breakfast de Valentine's Day - AUDIO

Trupa Moonlight Breakfast a postat pe pagina oficială de Facebook o dedicaţie muzicală pentru toţi îndrăgostiţii. Devenite deja tradiţie, piesele tematice marca Moonlight Breakfast ne înseninează sărbătorile. După ce Gingerbread... Continuare »
moonlight-breakfast

Trupa Moonlight Breakfast a postat pe pagina oficială de Facebook o dedicaţie muzicală pentru toţi îndrăgostiţii. Devenite deja tradiţie, piesele tematice marca Moonlight Breakfast ne înseninează sărbătorile. După ce Gingerbread ne-a încălzit Crăciunul, iată că a venit vremea ca melodia B My Valentine? să ne încânte de Valentine's Day.

moonlight-breakfast

Povestea Moonlight Breakfast a început în 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai de la Mamaia. Primele melodii care au apărut în topuri au fost “Still” și “Shout”, ultima reușind să intre direct pe primul loc în TopShow Radio Guerrilla.

Membrii formaţiei sunt Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitară electrică, Andrei (Rotopercutor) – turntable, keys&sampler şi Christie – voce, iar stilul muzical promovat este electro cu nuanţe de soul şi funk, pe scurt “retroelectro”, după cum îl definesc ei.

În primăvara acestui an, Moonlight Breakfast va debuta discografic cu albumul Shout, anunţ făcut în timpul sesiunilor de la Guerrilive cu Bogdan Şerban.

Moonlight Breakfast - B My Valentine?

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul lui Rob Zombie a lansat un single în proiectul The Haxans (teaser)

Matt Montgomery (sau Piggy D.), basistul lui Rob Zombie a făcut un salt şi şi-a unit forţele cu Shannon Gallant...

Închide