Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Bisbal concertează la Sala Palatului

Publicat

pe

DAVID BISBAL la Sala Palatului
DAVID BISBAL la Sala Palatului

DAVID BISBAL la Sala PalatuluiDavid Bisbal revine la București pentru un concert pe 22 aprilie 2012 la Sala Palatului. Artistul spaniol, alături de trupa sa de instrumentişti, pregăteşte pentru fanii români un show live, plin de energie, culoare și muzică latino din care nu vor lipsi piese precum Buleria, Corazon Latino, Premonicion sau Sin mirar atras.

David Bisbal a început să cânte acum 10 ani și de atunci până în prezent a lansat patru albume de studio, vândute în peste 5 milioane de exemplare la nivel mondial și a primit 50 de premii, între care un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino.

Prima vizită a spaniolului în România a avut loc în decembrie 2008, când peste 4.000 de spectatori l-au aplaudat la scenă deschisă, fascinaţi de energia sa debordantă.

Concertul de la București face parte din seria evenimentelor derulate în cadrul proiectului naţional cultural “Artă Contra Drog 2012“ iniţiat de CIADO România.

Biletele la acest concert se găsesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro şi la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos și Carrefour la următoarele prețuri:

400 de lei la Categoria SUPER VIP (exclusiv prin www.vandbilete.ro)
350 de lei la Categoria VIP
250 de lei la Categoria I
150 de lei la Categoria a II-a
100 de lei la Categoria a III-a

David Bisbal - Bulería

Trending