Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Dave Grohl a lansat trailer-ul noului său documentar - VIDEO

Dave Grohl de la Foo Fighters a dezvăluit trailer-ul pentru viitorul său documentar despre Studiourile Sound City, iar mai jos îl puteți vedea. Grohl a petrecut ultimele luni realizând acest... Continuare »
Studio City Studios (sursa foto audiocircle.com)

Dave Grohl de la Foo Fighters a dezvăluit trailer-ul pentru viitorul său documentar despre Studiourile Sound City, iar mai jos îl puteți vedea.

Grohl, Dave

Grohl a petrecut ultimele luni realizând acest film, care este un tribut adus complexului de studiouri unde s-au înregistrat atâtea albume clasice, printre care amintim ”Nervermind” a lui Nirvana, ”Iowa” a lui Slipknot și ”Rumours” a lui Fleetwood Mac.

Studio City Studios (sursa foto audiocircle.com)Pentru documentar, Grohl a colaborat cu numeroși artiști precum Trent Reznor de la Nine Inch Nails, Tom Petty, Corey Taylor de la Slipknot, Josh Homme de la Queens Of The Stone Age, pe care îi puteți vedea în trailer.

Recent, Corey Taylor a dezvăluit că a înregistrat cu Grohl pentru acest proiect.

Dave realizează un documentar despre legendarele Studiouri Sound City și încet, dar sigur îi strânge pe toți muzicienii care au înregistrat aici.”

Nu a fost anunțată încă o dată de lansare a documentarului sau a coloanei sonore.

Documentar Sound City Studios - Trailer

 

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cântăreața Whitney Houston a murit la 48 de ani

Celebra artistă Whitney Houston a murit sâmbătă, 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani.  Cântăreața a fost descoperită fără...

Închide