Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cu dragoste, Direcția 5 (foto+video)

Publicat

pe

Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului
Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului

Peste 4000 de spectatori, ropote de aplauze, piese celebre, invitaţi speciali, cereri în căsătorie şi mult romantism, pe scurt un concert cald, dedicat dragostei. Cam aşa poate fi descris în câteva cuvinte show-ul pe care Direcţia 5 l-a susţinut pe 14 februarie la Sala Palatului din Bucureşti.

Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului

Puţin după orele 19.30, în aplauzele energice ale publicului nerăbdător, care a umplut până la refuz sala de concert, pe scenă au urcat membrii formaţiei Direcţia 5. În prima parte a spectacolului, îndrăgostiţii de toate vârstele au ascultat piesele Când ai apărut prima oară, De-aş putea, Atunci când ei doi se iubesc și Hai, hui prin oraș, incluse pe albumul Beautiful Jazz Duets și interpretate alături de Giulia, Anda Adam, Monica Anghel şi Paula Seling. Partea a doua a fost dedicată pieselor celebre pe care evident mulţimea le-a cântat odată cu formația. De la Povestea noastră, Eşti îngerul meu, Dac-ai ştii, Am nevoie de tine şi până la Îţi mulţumesc, publicul nu a slăbit deloc ritmul, a cântat, a dansat şi a aplaudat în picioare minute în şir.

Nu au lipsit nici momentele indite de dragoste. Puţin înainte de terminarea concertului, un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie în faţa a peste 4000 de oameni. Vădit emoţionat, el a reuşit să rostească întrebarea magică, la care din fericire a primit un răspuns afirmativ.

Direcţia 5, adică Cristi Enache (voce), Marian Ionescu (chitară), Nicu Dalaman (chitară), Marius Keseri (tobe) şi Toni Şeicărescu (voce), a reuşit şi de această dată să-şi încânte fanii cu un spectacol intens, plin de culoare, căldură, energie şi multă iubire. Seria concertelor dedicate dragostei va continua cu încă două reprezentaţii marca Direcția 5 la Timişoara pe 16 februarie 2012 şi la Sibiu pe 17 februarie.

Galerie de fotografii din concert:

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare

Trending