Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert VooDoo în Club A

Publicat

pe

Trupa Voodoo
Trupa Voodoo

Marţi, 7 februarie, ora 19:00, seria concertelor din competiţia „Trofeul Club A- Avanpost Rock” continuă cu trupele Flesh Rodeo și Manfellow.

VooDoo vor fi invitaţii speciali ai serii şi vor cânta piese de pe primul lor album, lansat la sfârşitul lui 2011.

Trupa Voodoo

Primul material discografic al trupei se bucură deja de aprecierea publicului, iar în curând,  primul single extras de pe album, “Reach for the sky”, va beneficia şi de un videoclip.

Coperta album VooDoo - VooDooPiesele de pe albumul “Voodoo” poartă amprenta fuziunii muzicale alternative-metal/reggae şi sunt marcate de dorința de a ieşi din rețete deja existente. Reggae-ul pe care Fabian Sasu (voce) îl simte în vene, groove-urile imprevizibile, agresive și pline de energie ale lui Cristi Dumitrescu (tobe), riffurile masive și melodicitatea chitarelor lui Cosmin Lupu (chitară, voce), toate, susținute de un sound modern, alcătuiesc o rețetă unică ce produce dependență.

Formaţia VooDoo a luat naştere la iniţiativa lui Cristi, care îşi dorea să pună pe picioare „cea mai tare trupă de rock din România” şi a căutat colegi pe măsura ambitiţilor sale. Primul văzut, plăcut şi cooptat a fost Fabian, pe care Cristi l-a remarcat la o emisiune TV. Din aprilie anul trecut, Cosmin s-a alăturat trupei, aducând o abordare moderna şi agresivă a chitarei, precum şi experienţă în modelarea unui sound unic. În plus, venirea lui Matei la bass a completat perfect stilul alternative-metal pe care trupa îl abordează.

Albmul ”Voodoo” este disponibil pe iTunes, Amazon, Music.ovi.com,Getmusic.ro și MusicMall.ro, Emusic.com.

Comentează

Trending