Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Concert Urma în The Silver Church

Trupa Urma va concerta pe 8 februarie 2012 începând cu ora 21.30 în The Silver Church Club din Bucureşti. Cu această ocazie vor fi lansate un nou videoclip şi un... Continuare »
Urma concerteaza la The Silver Church

Urma concerteaza la The Silver ChurchTrupa Urma va concerta pe 8 februarie 2012 începând cu ora 21.30 în The Silver Church Club din Bucureşti. Cu această ocazie vor fi lansate un nou videoclip şi un nou single extras de pe albumul “Lost end Found”, ce va apărea pe piață anul acesta. Prețul intrării la concert este de 30 lei.

Albumul Lost End Found a fost înregistrat în studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, iar mastering-ul a fost realizat în Anglia de către Neil Pickles, cunoscut pentru colaborările cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle.

Urma şi-a început cariera în 2003, debutând cu albumul "Nomad Rhymes", un amestec de chitară, flaut şi percuţie. Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, "Anger as a Gift", material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Sir blues. Al treilea album, "Trend Off" (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers şi fidel.

Urma - Buy me with a coffee

Citește mai multe despre Urma
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii invitațiilor duble la concertul Al Jawala!

Äl Jawala revine în România pe 2 februarie 2012, de la ora 22.00 în clubul Kulturhaus pentru un concert în cadrul...

Închide