Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Urma în The Silver Church

Publicat

pe

Urma concerteaza la The Silver Church
Urma concerteaza la The Silver Church

Urma concerteaza la The Silver ChurchTrupa Urma va concerta pe 8 februarie 2012 începând cu ora 21.30 în The Silver Church Club din Bucureşti. Cu această ocazie vor fi lansate un nou videoclip şi un nou single extras de pe albumul “Lost end Found”, ce va apărea pe piață anul acesta. Prețul intrării la concert este de 30 lei.

Albumul Lost End Found a fost înregistrat în studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, iar mastering-ul a fost realizat în Anglia de către Neil Pickles, cunoscut pentru colaborările cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle.

Urma şi-a început cariera în 2003, debutând cu albumul "Nomad Rhymes", un amestec de chitară, flaut şi percuţie. Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, "Anger as a Gift", material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Sir blues. Al treilea album, "Trend Off" (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers şi fidel.

Urma - Buy me with a coffee

Trending