Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Slayer la București!

Publicat

pe

Slayer - Credit Foto Mark Seliger
Slayer - Credit Foto Mark Seliger

Slayer va concerta pe 4 iunie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti. Biletele vor fi puse în vânzare pe 6 februarie pe www.myticket.ro, iar pentru fiecare bilet comandat, cumpărătorii au şansa să-și achiziţioneze la preţ promoţional un abonament B’ESTFEST Summer Camp 2012, pentru a-i putea vedea live pe Obituary, Meshuggah și Kreator.

Slayer - Credit Foto Mark Seliger

Slayer, una dintre cele mai importante trupe de thrash metal, s-a înfiinţat în anul 1981, în California, în formula Tom Araya (bass şi voce), Kerry King (chitară), Jeff Hanneman (chitară) şi Dave Lombardo (tobe). Succesul internaţional a venit cinci ani mai târziu, odată cu lansarea albumului Reign In Blood (1986), material considerat şi în prezent o capodoperă a death-metal-ului. De-a lungul timpului, trupa a lansat 11 albume de studio, patru dintre ele fiind recompensate cu discul de aur în Statele Unite. Slayer a primit cinci nominalizări la Grammy, câştigând două premii, în 2007 şi 2008, pentru piesele Eyes of the Insane şi Final Six, ambele incluse pe discul Christ Illusion.

Împreună cu Metallica, Megadeth şi Anthrax, Slayer a format „Big Four”, conceptul apărut după lansarea DVD-ului omonim ce cuprinde concertele live susţinute de cele patru formații pe 22 iunie 2010 în cadrul Festivalului Sonisphere din Sofia, Bulgaria. DVD-ul a înregistrat un succes impresionant, poziţionându-se pe prima treaptă în topuri din Statele Unite, Canada, Marea Britanie şi numeroase alte ţări din Europa.

Biletele pentru concertul de pe 4 iunie vor fi puse în vânzare pe 6 februarie pe www.myticket.ro, la două categorii de preţ: 80 de lei (regular) și 120 de lei (Golden Circle), urmând a fi disponibile ulterior şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi reţelele afiliate MyTicket. Mai mult de-atât, oricine cumpără un bilet la Slayer îşi poate achiziţiona un abonament la B’ESTFEST la preţul promoțional de 180 de lei. Promoţia este valabilă până pe 12 februarie inclusiv.

Slayer - Eyes Of The Insane

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Slayer - Credit Foto Mark Seliger
Concerte luni, 4 iunie 2012

Slayer

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Trending