Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Concert Roxette la Cluj pe 19 iulie

Roxette - Foto Eduard Breaban

Roxette │ FOTO: Eduard Breaban

UPDATE: Află cum a fost concertul ROXETTE de la Cluj-Napoca și vezi galeria de fotografii.

Fanii trupei Roxette care au ratat concertul de la Bucureşti de pe 30 mai 2011, au şansa să-i vadă pe cei doi suedezi într-un concert la Cluj pe 19 iulie 2012. Astfel, piese precum „The Look", „Dressed for Success", „Listen to Your Heart", „Dangerous", „It Must Have Been Love" sau „Joyride" vor răsuna live pe Cluj Arena.

Roxette - Foto Eduard Breaban

După aproape 25 de ani de carieră, 39 de single-uri, 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilaţii şi vânzări de peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, Roxette reprezintă una dintre cele mai importante trupe de pop-rock din istorie. Duo-ul de origine suedeză a luat naştere în 1986 în formula Marie Fredriksson şi Per Gessle. Trupa s-a aflat cu 19 single-uri în UK Top 40, iar piese precum “The Look”, “Listen to Your Heart”, “It Must Have Been Love” sau “Joyride” s-au clasat pe prima poziţie a topurilor din Statele Unite şi Europa. Chiar dacă anul 2002 a reprezentat un moment de cumpănă în cariera trupei, Marie fiind diagnosticată cu o tumoare pe creier, Roxette s-a reunit în 2009, reluându-şi activitatea odată cu înregistrările pentru albumul Charm School. În prezent, trupa lucrează la un nou material discografic programat să apară în primăvara acestui an.

Roxette - Listen To Your Heart (LIVE Bucharest 30.05.2011)

Cel de-al doilea concert susţinut de Roxette este organizat de Emagic și prezentat de Ursus.

Biletele la acest eveniment vor fi puse în vânzare pe 23 februarie, pe www.MyTicket.ro și începând cu 29 februarie, acestea vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum şi din reţelele afiliate Myticket.ro.

Citește mai multe despre Roxette
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE