Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Roxette la Cluj pe 19 iulie

Publicat

pe

Roxette - Foto Eduard Breaban
Roxette - Foto Eduard Breaban │ FOTO: Eduard Breaban

UPDATE: Află cum a fost concertul ROXETTE de la Cluj-Napoca și vezi galeria de fotografii.

Fanii trupei Roxette care au ratat concertul de la Bucureşti de pe 30 mai 2011, au şansa să-i vadă pe cei doi suedezi într-un concert la Cluj pe 19 iulie 2012. Astfel, piese precum „The Look", „Dressed for Success", „Listen to Your Heart", „Dangerous", „It Must Have Been Love" sau „Joyride" vor răsuna live pe Cluj Arena.

Roxette - Foto Eduard Breaban

După aproape 25 de ani de carieră, 39 de single-uri, 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilaţii şi vânzări de peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, Roxette reprezintă una dintre cele mai importante trupe de pop-rock din istorie. Duo-ul de origine suedeză a luat naştere în 1986 în formula Marie Fredriksson şi Per Gessle. Trupa s-a aflat cu 19 single-uri în UK Top 40, iar piese precum “The Look”, “Listen to Your Heart”, “It Must Have Been Love” sau “Joyride” s-au clasat pe prima poziţie a topurilor din Statele Unite şi Europa. Chiar dacă anul 2002 a reprezentat un moment de cumpănă în cariera trupei, Marie fiind diagnosticată cu o tumoare pe creier, Roxette s-a reunit în 2009, reluându-şi activitatea odată cu înregistrările pentru albumul Charm School. În prezent, trupa lucrează la un nou material discografic programat să apară în primăvara acestui an.

Roxette - Listen To Your Heart (LIVE Bucharest 30.05.2011)

Cel de-al doilea concert susţinut de Roxette este organizat de Emagic și prezentat de Ursus.

Biletele la acest eveniment vor fi puse în vânzare pe 23 februarie, pe www.MyTicket.ro și începând cu 29 februarie, acestea vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum şi din reţelele afiliate Myticket.ro.

Trending