Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concert Placebo la București

Placebo va concerta la Bucureşti pe 6 august 2012 pe Stadionul Iolanda Balaș Söter din București. Evenimentul va începe la ora 18.00 şi este organizat de TM Live. Placebo, una... Continuare »
Placebo concerteaza la Bucuresti

Placebo concerteaza la BucurestiPlacebo va concerta la Bucureşti pe 6 august 2012 pe Stadionul Iolanda Balaș Söter din București. Evenimentul va începe la ora 18.00 şi este organizat de TM Live.

Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ a fost înfiinţată în 1994. După 15 ani de activitate, șase albume, 11 milioane de copii vândute, succese și despărțiri, Brian Molko (chitară/voce), Ştefan Olsdal (bas) și Steve Forrest (tobe) sunt pregătiți să se reîntoarcă pe scenă în 2012 după o pauză concertistică de aproape un an.

Formaţia a debutat discografic cu albumul omonim înregistrat între 1995 și 1996 și promovat printr-un turneu european alături de David Bowie. Recunoașterea internațională a venit odată cu single-ul Nancy Boy, care a avut un succes răsunător în Europa, în timp ce trupa se pregătea să înregistreze următorul material discografic. Al doilea album, Without You I’m Nothing (1998), include piesa cu același nume cântată împreună cu David Bowie și melodia Pure Morning, care și astăzi este considerată una dintre cele mai populare ale trupei.

Placebo- Nancy Boy

Au urmat apoi albumele Black Market Music în 2000, Sleeping With Ghosts în 2003, Meds în 2006 și Battle for the Sun în 2009, recompensat cu un premiu la MTV Europe Music Awards pentru categoria Best Alternative. Anul 2012 a venit cu anunțul înregistrării celui de-al șaselea material discografic din cariera trupei și revenirea pe scenă după o pauză concertistică de aproape un an. Formația și-a confirmat prezența la festivaluri europene precum Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts și Highfield (Germania).

Biletele la concertul Linkin Park din București

- În avans pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro la următoarele preţuri:

  • Tribună: 145 lei (număr limitat de bilete)
  • Gazon A: 125 lei
  • Gazon B: 95 lei

- Și la intrare, în seara evenimentului la următoarele preţuri:

  • Tribună: 190 lei (număr limitat de bilete)
  • Gazon A: 160 lei (număr limitat de bilete)
  • Gazon B: 125 lei (număr limitat de bilete)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Placebo
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Azealia Banks lansează albumul de debut - VIDEO

Azealia Banks a anunțat că pregătește lansarea albumului de debut. Materialul se intitulează ”Broke With Expensive Taste” și va fi...

Închide