Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert The Offspring în România

Publicat

pe

UPDATE 2: The Offspring concertează în România pe 27 august 2017 în cadrul Rock The City 2017.

UPDATE 1: Din păcăte concertul The Offspring nu a mai fost confirmat în 2012.

InfoMusic.ro îți anunță în premieră că punk-rockerii de la Offspring vor cânta în această vară pentru prima dată în România. Cei care îi vor aduce la București vor fi D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock The City. „Come Out and Play (Keep ‘Em Separated)”, „Self Esteem”, „Gotta Get Away”, “Pretty Fly (for a White Guy)”, “Why Don’t You Get a Job?”, „The Kids Aren’t Alright” și “She’s Got Issues” sunt hiturile așteptate să răsune prin vocea solistului Dexter în București în 2012.

Offspring - concert in Germania Photo: Ian Charbonneau

Anul trecut, Rock The City a ținut trei zile și i-a reunit în Piața Constituției pe ProdigyWhitesnake și Judas Priest. În 2012, festivalul patronat de Marcel Avram va fi de 2 sau 3 zile, între 29 iunie și 1 iulie, locațiile posibile fiind Piața Constituției (amplasamentul de anul trecut) sau Romexpo (amplasamentul de la Sonisphere) - cea mai probabilă, dar și cea mai adecvată evenimentului din acest an.

Dacă The Offspring va fi headlinerul uneia dintre zilele de festival, Guns N' Roses ar putea concerta din nou în România, oferindu-le o nouă ocazie fanilor care au ratat concertul din septembrie 2010. Alte nume și confirmările oficiale vor fi anunțate de organizatori într-o viitoare conferință de presă, posibilă săptămâna viitoare.până pe data 19 februarie 2012.

 

The Offspring este formată din Dexter Holland (voce, chitară), Noodles (chitară), Greg K (bass) și Pete Parada (tobe). Trupa are la activ 8 albume de studio - Rise And Fall, Rage And Grace (2008), Splinter(2003), Conspiracy of One(2000), Americana (1998), Ixnay on the Hombre (1997), Smash (1994), Ignition (1992), The Offspring (1989) - și un disc Greatest Hits.

Trupa a concertat anul trecut doar în vestul Europei - Cehia, Elveția, Belgia, Olanda, Franța, Anglia, Germania, Austria, Italia, Spania. În primăvara 2012, The Offspring va avea un mini-turneu în Japonia, fiind headlineri la festivalul Punkspring 2012.

Între 1-3 iunie 2012, The Offspring va cânta la festivalul Rock am Ring - Rock im Park din Nuremberg (Germania) într-un line-up de zile mari: Guano Apes, Kasabian, Linkin Park, Marilyn Manson, Metallica, Motörhead, Opeth, SoundgardenDie Toten Hosen etc.

Trupa are și activitate de studio. Dexter a anunțat de curând că a compus versurile pentru o nouă piesă, potrivită pentru un film de super-acțiune. Solistul a înregistrat saptămâna trecută partea sa vocală.

The Offspring are cu siguranță numeroși fani în România, formați cu hiturile de pe Smash (1994) și Americana (1998). Generația ce a descoperit trupa în redirect la MTV va fi prezentă la concert pentru a reasculta „Self Esteem” și “Pretty Fly (for a White Guy)”. Ultima piesă a beneficiat de un clip de referință în istoria punk-rock-ului, iar albumul ce mai include “Why Don’t You Get a Job?”, „The Kids Aren’t Alright” și “She’s Got Issues” a depășit pragul de vânzări de 10 milioane de exemplare. MTV-ul a avut un rol importat în promovarea The Offspring.

 

Lifestyle

Toboşarul The Offspring susţine că a fost concediat pentru că nu a vrut să facă vaccinul anti Covid

În ultimii ani a devenit un lucru comun ca trupele rock să se "restructureze" brusc, dând afară membri importanţi. Cel mai des a fost vorba despre neînţelegeri legate de bani sau scandaluri de hărţuire sexuală. Un nou scandal apare la orizont la început de august 2021, când toboşarul The Offspring, Pete Parada a fost dat afară din trupă. Artistul susţine că decizia are de-a face cu faptul că a refuzat să se vaccineze contra Covid-19.

Publicat

pe

Pete Parada tobosar The Offspring
Pete Parada tobosar The Offspring │ FOTO: Pete Parada

The Offspring se pregăteşte să plece în turneu pentru a promova noul său album, "Let the Bad Times Roll", dar o va face fără toboşarul Pete Parada. Acesta a fost alături de formaţie timp de 14 ani, iar el declară că a ales să nu facă vaccinul anti Covid-19 deoarece are o afecţiune care nu îi permite să se vaccineze.

Iată declaraţia artistului din social media:

Am nişte veşti grele şi nefericite să vă dau. Ştiu că mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei ar fi preferat să audă asta în privat şi îmi cer scuze cu privire la natură publică a dezvăluirii mele, dar nu ştiu cum să am această discuţie în repetate rânduri.

Având în vedere istoricul meu medical personal şi efectele secundare ale acestor vaccinuri, doctorul meu m-a sfătuit să nu îmi fac vaccinul deocamdată. Am avut Covid-19 acum mai bine de un an, a fost un caz uşor pentru mine, deci am încredere că îi voi face faţă din nou, dar nu sunt sigur că mai pot supravieţui unui nou caz de Sindrom Guillain-Barre, pe care îl am din copilărie şi care a evoluat într-un stadiu tot mai rău pe parcursul vieţii.

Din nefericire pentru mine şi familia mea riscurile depăşesc beneficiile. De vreme ce nu pot să îndeplinesc această condiţie, care devine tot mai des o cerinţă în industria muzicală, a fost decis recent că nu e sigur să fiu în studio şi în turneu. Spun asta deoarece nu mă veţi vedea la concertele viitoare. Vreau să îmi spun povestea pentru că toţi cei care au parte de izolarea de a fi lăsaţi în urmă trebuie să ştie că nu sunt complet singuri. Nu am sentimente negative faţă de trupă.

Ei fac ce cred că este mai bine pentru ei, în vreme ce eu fac la fel. Îi doresc întregii familiii Offspring tot ce e mai bine pe măsură ce revine la treabă.

Postarea artistului e mult mai lungă şi insistă pe ideea de a te informa atunci când iei decizia de a te vaccina, mai ales dacă ai un istoric de afecţiuni grave. Pete Parada a indicat şi că se pregăteşte să lanseze un proiect muzical alături de fiica sa. The Offspring îşi va începe turneul pe 8 august în Los Angeles, având o sumedenie de concerte programate pe parcursul anului 2021 şi unele şi pentru 2022.

Printre single-urile lansate de grupul punk de pe noul album se numără "This Is Not Utopia", "We Never Have Sex Anymore" şi "Let The Bad Times Roll". Noul album a sosit la 9 ani distanţă de la ultimul LP, cel din 2012, "Days Go By".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending