Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert The Offspring în România

Publicat

pe

UPDATE 2: The Offspring concertează în România pe 27 august 2017 în cadrul Rock The City 2017.

UPDATE 1: Din păcăte concertul The Offspring nu a mai fost confirmat în 2012.

InfoMusic.ro îți anunță în premieră că punk-rockerii de la Offspring vor cânta în această vară pentru prima dată în România. Cei care îi vor aduce la București vor fi D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock The City. „Come Out and Play (Keep ‘Em Separated)”, „Self Esteem”, „Gotta Get Away”, “Pretty Fly (for a White Guy)”, “Why Don’t You Get a Job?”, „The Kids Aren’t Alright” și “She’s Got Issues” sunt hiturile așteptate să răsune prin vocea solistului Dexter în București în 2012.

Offspring - concert in Germania Photo: Ian Charbonneau

Anul trecut, Rock The City a ținut trei zile și i-a reunit în Piața Constituției pe ProdigyWhitesnake și Judas Priest. În 2012, festivalul patronat de Marcel Avram va fi de 2 sau 3 zile, între 29 iunie și 1 iulie, locațiile posibile fiind Piața Constituției (amplasamentul de anul trecut) sau Romexpo (amplasamentul de la Sonisphere) - cea mai probabilă, dar și cea mai adecvată evenimentului din acest an.

Dacă The Offspring va fi headlinerul uneia dintre zilele de festival, Guns N' Roses ar putea concerta din nou în România, oferindu-le o nouă ocazie fanilor care au ratat concertul din septembrie 2010. Alte nume și confirmările oficiale vor fi anunțate de organizatori într-o viitoare conferință de presă, posibilă săptămâna viitoare.până pe data 19 februarie 2012.

 

The Offspring este formată din Dexter Holland (voce, chitară), Noodles (chitară), Greg K (bass) și Pete Parada (tobe). Trupa are la activ 8 albume de studio - Rise And Fall, Rage And Grace (2008), Splinter(2003), Conspiracy of One(2000), Americana (1998), Ixnay on the Hombre (1997), Smash (1994), Ignition (1992), The Offspring (1989) - și un disc Greatest Hits.

Trupa a concertat anul trecut doar în vestul Europei - Cehia, Elveția, Belgia, Olanda, Franța, Anglia, Germania, Austria, Italia, Spania. În primăvara 2012, The Offspring va avea un mini-turneu în Japonia, fiind headlineri la festivalul Punkspring 2012.

Între 1-3 iunie 2012, The Offspring va cânta la festivalul Rock am Ring - Rock im Park din Nuremberg (Germania) într-un line-up de zile mari: Guano Apes, Kasabian, Linkin Park, Marilyn Manson, Metallica, Motörhead, Opeth, SoundgardenDie Toten Hosen etc.

Trupa are și activitate de studio. Dexter a anunțat de curând că a compus versurile pentru o nouă piesă, potrivită pentru un film de super-acțiune. Solistul a înregistrat saptămâna trecută partea sa vocală.

The Offspring are cu siguranță numeroși fani în România, formați cu hiturile de pe Smash (1994) și Americana (1998). Generația ce a descoperit trupa în redirect la MTV va fi prezentă la concert pentru a reasculta „Self Esteem” și “Pretty Fly (for a White Guy)”. Ultima piesă a beneficiat de un clip de referință în istoria punk-rock-ului, iar albumul ce mai include “Why Don’t You Get a Job?”, „The Kids Aren’t Alright” și “She’s Got Issues” a depășit pragul de vânzări de 10 milioane de exemplare. MTV-ul a avut un rol importat în promovarea The Offspring.

 

Trending