Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Concert Nigel Kennedy la Sala Palatului

Celebrul violonist britanic Nigel Kennedy va susține un concert în București pe 2 aprilie. Începând cu ora 19:00, Sala Palatului își va deschide porțile pentru a găzdui un eveniment cultural inedit de muzică... Continuare »
Nigel Kennedy la Sala Palatului Bucuresti

Nigel Kennedy la Sala Palatului BucurestiCelebrul violonist britanic Nigel Kennedy va susține un concert în București pe 2 aprilie. Începând cu ora 19:00, Sala Palatului își va deschide porțile pentru a găzdui un eveniment cultural inedit de muzică clasică și jazz.

Asociația Culturală Maria Domina și agenția Vreau Bilet îl aduc pe scenă pe unul dintre cei mai bine vânduți violoniști ai lumii. Nigel Kennedy va concerta alături de grupul său de jazz-fusion „Nigel Kennedy Quintet”. 

Programul serii cuprinde piese originale de jazz, dar și interpretări deosebite ale unor piese celebre de la artiști rock consacrați precum Jimi Hendrix şi The Doors. Trecând printr-o gamă diversificată de stiluri - de la jazz la clasic, fusion și rock, concertul va fi o experiență deosebită.

Biletele se comercializează prin intermediul agenției Vreau Bilet: Unirea Shopping Center et. 2, Sala Palatului, din Libraria Mihai Eminescu, în rețeaua Eventim și online prin www.vreaubilet.ro. Prețul biletelor este între 80 și 250 de RON în funcție de categoria de loc.

Citește mai multe despre Nigel Kennedy
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rufus Wainwright lansează un nou album - VIDEO

Rufus Wainwright a anunțat că va lansa noul său album, ”Out Of The Game”, pe 23 aprilie. LP-ul, care este...

Închide