Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Nigel Kennedy la Sala Palatului

Publicat

pe

Nigel Kennedy la Sala Palatului Bucuresti
Nigel Kennedy la Sala Palatului Bucuresti

Nigel Kennedy la Sala Palatului BucurestiCelebrul violonist britanic Nigel Kennedy va susține un concert în București pe 2 aprilie. Începând cu ora 19:00, Sala Palatului își va deschide porțile pentru a găzdui un eveniment cultural inedit de muzică clasică și jazz.

Asociația Culturală Maria Domina și agenția Vreau Bilet îl aduc pe scenă pe unul dintre cei mai bine vânduți violoniști ai lumii. Nigel Kennedy va concerta alături de grupul său de jazz-fusion „Nigel Kennedy Quintet”. 

Programul serii cuprinde piese originale de jazz, dar și interpretări deosebite ale unor piese celebre de la artiști rock consacrați precum Jimi Hendrix şi The Doors. Trecând printr-o gamă diversificată de stiluri - de la jazz la clasic, fusion și rock, concertul va fi o experiență deosebită.

Biletele se comercializează prin intermediul agenției Vreau Bilet: Unirea Shopping Center et. 2, Sala Palatului, din Libraria Mihai Eminescu, în rețeaua Eventim și online prin www.vreaubilet.ro. Prețul biletelor este între 80 și 250 de RON în funcție de categoria de loc.

Trending