Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Concert Moonspell la B'ESTFEST Summer Camp 2012

Moonspell va concerta la festivalul B’ESTFEST 2012 din perioada 6-8 iulie la B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în apropiere de București. Moonspell este o bincunoscută trupă de... Continuare »
Moonspell

Urmărește-ne pe

Moonspell va concerta la festivalul B’ESTFEST 2012 din perioada 6-8 iulie la B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în apropiere de București.

Moonspell

Moonspell este o bincunoscută trupă de gothic metal, stilul său fiind recunoscut pentru amestecul de influențe black metal, doom metal și dark metal. Formația a fost înființată în 1992 în Portugalia și a debutat în 1994 cu EP-ul Under the Moonspell. Moonspell a devenit reprezentativă pentru curentul metal din Portugalia, fiind una dintre primele trei trupe rock ce au reușit să ocupe cele mai înalte pozitii în clasamentele portugheze, alături de Metallica și Iron Maiden. După succesul local, a reușit să se impună și pe scena internațională. Moonspell are lansate până acum 8 albume de studio.

Pe 27 aprilie 2012, trupa va lansa două albume în antiteză - cel de-al nouălea disc Alpha Noir și Omega White. Pachetul va fi pus pe piață în ediție limitată. Moonspell îi cuprinde pe Fernando Ribeiro (voce), Ricardo Amorim (chitara), Pedro Paixao (chitara/clape), Miguel Gaspar (tobe) și Aires Pereira (bass). Turneul va cuprinde în acest an și România.

Moonspell se alatură celorlalte nume confirmate la B’ESTFEST Summer Camp - Kreator, Meshuggah și Obituary. Abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate cu 20% reducere din prețul întreg atât online, de pe www.myticket.ro, cât și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu. Această promoție „early bird” va ține până la data de 15 martie. După finalizarea acestui program, vor fi puse în vânzare și biletele de o zi.

Citește mai multe despre Moonspell
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brendan Benson anunță un nou turneu

Brendan Benson va pleca în turneu în Marea Britanie și Irlanda, în luna mai. Coleg de trupă cu Jack White,...

Închide