Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Julio Iglesias la Bucureşti pe 30 iunie

Publicat

pe

Julio Iglesias concerteaza la Bucuresti in 2012Deşi şi-a anunţat retragerea, celebrul Julio Iglesias va susţine anul acesta turneul „2012 World Tour”, în cadrul căruia se va întoarce în faţa publicului român pentru un concert pe 30 iunie la Zone Arena din Bucureşti.

Julio Iglesias şi-a început cariera muzicală în 1963, după ce un accident grav de maşină l-a imobilizat la pat şi i-a pus punct studiilor de avocat şi carierei de fotbalist. Cu ajutorul muzicii şi al familiei, Julio a reuşit să se recupereze fizic şi în 1968 a câştigat concursul „Benidorm Internaţional Song Festival” graţie piesei „La vida sigue igual”. Succesul internaţional a venit însă în 1970 odată cu reprezentarea Spaniei la Eurovision.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias se poate lăuda cu vânzări de peste 300 milioane de albume în întreaga lume, recompensate cu numeroase discuri de platină şi aur, precum şi cu distincţii ca: premiul Grammy în 1988 pentru Best Performance of a Latin Pop Artist, sau titlul „Universal Spaniard” în Florida în 1992.

Pe 30 iunie 2012 Julio Igesias îşi va încânta din nou fanii români cu melodiile ce l-au făcut celebru: „Baila Morena”, „Agua dulce, agua sala”, „Guantanamera”, „La Carretara” şi multe altele.

Julio Iglesias - Agua dulce, agua sala

Biletele la acest concert sunt disponibile începând cu 15 februarie în Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Librăria Eminescu, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro la următoarele preţuri:

- 900 lei - categoria VIP - loc în primele 3 rânduri + acces la zona de catering
- 600 lei - categoria Diamond
- 425 lei - categoria Platinum
- 300 lei - categoria Golden
- 150 lei - Gazon A – fără loc
- 100 lei - Gazon B – fără loc

Evenimentul este organizat de Project Events.

Trending