Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Guns N' Roses revine cu un concert în România în 2012

Update: Urmărește galeria de fotografii de la concertul Guns N' Roses de pe 1 iulie 2012
Update: Axl Rose a ajuns la Bucureşti cu o zi înaintea concertului.

Guns N' Roses va reveni să concerteze în România în 2012 cu prilejul festivalului organizat de D&D East Entertainment în perioada 29 iunie și 1 iulie. Locația probabilă este în acest moment Romexpo, unde în aceeași lună a mai fost mutat recent un alt festival de rock.

Guns N' Roses în concert

Organizatorii nu au anunțat încă oficial datele festivalului. InfoMusic.ro a aflat pentru voi că marea surpriză plăcută a verii 2012 va fi concertul Offspring în România - o nouă premieră pentru activitatea concertistică din țara noastră.

Între cele două formații există o competiție veche. În anul 2003 The Offspring lucra la albumul Splinter, titlul propus inițial fiind “Chinese Democracy”, identic cu cel anunțat de Axl Rose. Axl lucra de mai bine de 10 ani pentru revenirea Guns N RosesDexter Holland nu a vrut să cedeze asupra numelui și a anunțat atunci că îi vor fura titlu, așa cum și Axl îi “furase” cozile împletite.

A fost atât de comic. Simțeam că așa trebuie să procedăm. Ideea de a-i fura cuiva numele albumului la care lucrase de așa mult timp era pentru noi foarte amuzantă. Amâni, pierzi. Axl îmi preluase împletiturile, eu îi luam titlul albumului.”, declara solistul Dexter.

Dexter Holland a spus ulterior că numele le-a purtat ghinion. Albumul s-a numit Splinter și a fost lansat la sfârșitul lui 2003. Pe de altă parte, Chinese Democracy de la Guns a mai așteptat încă 5 ani. În 2008 a debutat pe poziţia a 3 a în Billboard 200, depăşind astfel aşteptările tuturor.

Rămâneți alături de InfoMusic.ro pentru a fi la curent cu știrile despre concertele verii 2012.

Citește mai multe despre Guns N' RosesThe Offspring
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert The Offspring în România

UPDATE 2: The Offspring concertează în România pe 27 august 2017 în cadrul Rock The City 2017. UPDATE 1: Din...

Închide