Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Guns N' Roses revine cu un concert în România în 2012

Update: Urmărește galeria de fotografii de la concertul Guns N' Roses de pe 1 iulie 2012 Update: Axl Rose a ajuns la Bucureşti cu o zi înaintea concertului. Guns N' Roses va... Continuare »

Update: Urmărește galeria de fotografii de la concertul Guns N' Roses de pe 1 iulie 2012
Update: Axl Rose a ajuns la Bucureşti cu o zi înaintea concertului.

Guns N' Roses va reveni să concerteze în România în 2012 cu prilejul festivalului organizat de D&D East Entertainment în perioada 29 iunie și 1 iulie. Locația probabilă este în acest moment Romexpo, unde în aceeași lună a mai fost mutat recent un alt festival de rock.

Guns N' Roses în concert

Organizatorii nu au anunțat încă oficial datele festivalului. InfoMusic.ro a aflat pentru voi că marea surpriză plăcută a verii 2012 va fi concertul Offspring în România - o nouă premieră pentru activitatea concertistică din țara noastră.

Între cele două formații există o competiție veche. În anul 2003 The Offspring lucra la albumul Splinter, titlul propus inițial fiind “Chinese Democracy”, identic cu cel anunțat de Axl Rose. Axl lucra de mai bine de 10 ani pentru revenirea Guns N RosesDexter Holland nu a vrut să cedeze asupra numelui și a anunțat atunci că îi vor fura titlu, așa cum și Axl îi “furase” cozile împletite.

A fost atât de comic. Simțeam că așa trebuie să procedăm. Ideea de a-i fura cuiva numele albumului la care lucrase de așa mult timp era pentru noi foarte amuzantă. Amâni, pierzi. Axl îmi preluase împletiturile, eu îi luam titlul albumului.”, declara solistul Dexter.

Dexter Holland a spus ulterior că numele le-a purtat ghinion. Albumul s-a numit Splinter și a fost lansat la sfârșitul lui 2003. Pe de altă parte, Chinese Democracy de la Guns a mai așteptat încă 5 ani. În 2008 a debutat pe poziţia a 3 a în Billboard 200, depăşind astfel aşteptările tuturor.

Rămâneți alături de InfoMusic.ro pentru a fi la curent cu știrile despre concertele verii 2012.

Citește mai multe despre Guns N' RosesThe Offspring
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert The Offspring în România

UPDATE 2: The Offspring concertează în România pe 27 august 2017 în cadrul Rock The City 2017. UPDATE 1: Din...

Închide