Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Guns N' Roses revine cu un concert în România în 2012

Update: Urmărește galeria de fotografii de la concertul Guns N' Roses de pe 1 iulie 2012
Update: Axl Rose a ajuns la Bucureşti cu o zi înaintea concertului.

Guns N' Roses va reveni să concerteze în România în 2012 cu prilejul festivalului organizat de D&D East Entertainment în perioada 29 iunie și 1 iulie. Locația probabilă este în acest moment Romexpo, unde în aceeași lună a mai fost mutat recent un alt festival de rock.

Guns N' Roses în concert

Organizatorii nu au anunțat încă oficial datele festivalului. InfoMusic.ro a aflat pentru voi că marea surpriză plăcută a verii 2012 va fi concertul Offspring în România - o nouă premieră pentru activitatea concertistică din țara noastră.

Între cele două formații există o competiție veche. În anul 2003 The Offspring lucra la albumul Splinter, titlul propus inițial fiind “Chinese Democracy”, identic cu cel anunțat de Axl Rose. Axl lucra de mai bine de 10 ani pentru revenirea Guns N RosesDexter Holland nu a vrut să cedeze asupra numelui și a anunțat atunci că îi vor fura titlu, așa cum și Axl îi “furase” cozile împletite.

A fost atât de comic. Simțeam că așa trebuie să procedăm. Ideea de a-i fura cuiva numele albumului la care lucrase de așa mult timp era pentru noi foarte amuzantă. Amâni, pierzi. Axl îmi preluase împletiturile, eu îi luam titlul albumului.”, declara solistul Dexter.

Dexter Holland a spus ulterior că numele le-a purtat ghinion. Albumul s-a numit Splinter și a fost lansat la sfârșitul lui 2003. Pe de altă parte, Chinese Democracy de la Guns a mai așteptat încă 5 ani. În 2008 a debutat pe poziţia a 3 a în Billboard 200, depăşind astfel aşteptările tuturor.

Rămâneți alături de InfoMusic.ro pentru a fi la curent cu știrile despre concertele verii 2012.

Citește mai multe despre Guns N' RosesThe Offspring
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert The Offspring în România

UPDATE 2: The Offspring concertează în România pe 27 august 2017 în cadrul Rock The City 2017. UPDATE 1: Din...

Închide