Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Compact la Hard Rock Cafe

Publicat

pe

Concert Compact la hard rock cafe 2012
Concert Compact la hard rock cafe 2012

Compact va cânta pe 9 februarie 2012, de la ora 21.00 în Hard Rock Cafe. Evenimentul se anunţă ca în vremurile bune, cu brichete aprinse pe refren, o voce inconfundabilă și cântece precum O noapte şi o zi, Dă-mi o veste, Fata din vis sau Cântec pentru prieteni care au cucerit de-a lungul timpului câteva generații. Biletele la acest eveniment costă 30 de lei.

Concert Compact la hard rock cafe 2012

Formația Compact a luat ființă în 1977 la Cluj-Napoca. În 1985 apare Fata din vis, primul album al trupei, un real succes ce conține atât piese hard-rock (Lumini pe cer, Legenda), rock'nroll (Cărare peste timp), blues-rock (O altă zi), rock melodic (Fata din vis, Ești totul pentru mine), dar și 2 balade de o sensibilitate extraordinară.

Trei ani mai târziu, Cântec pentru prieteni (1988) cunoaște același succes chiar dacă vine cu un sound nou. Piese precum Cântec pentru prieteni, O noapte și o zi, Dă-mi o veste, sau Un alt început fiind și în prezent fredonate de mii de fani.

În cariera de peste 30 de ani, Compact a lansat 14 materiale de studio și și-a trecut în palmares numeroase premii venite să răsplătească talentul unei trupe emblematice pentru muzica românească.

Compact - Fata din vis

Trending