Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Concert Compact la Hard Rock Cafe

Concert Compact la hard rock cafe 2012

Compact va cânta pe 9 februarie 2012, de la ora 21.00 în Hard Rock Cafe. Evenimentul se anunţă ca în vremurile bune, cu brichete aprinse pe refren, o voce inconfundabilă și cântece precum O noapte şi o zi, Dă-mi o veste, Fata din vis sau Cântec pentru prieteni care au cucerit de-a lungul timpului câteva generații. Biletele la acest eveniment costă 30 de lei.

Concert Compact la hard rock cafe 2012

Formația Compact a luat ființă în 1977 la Cluj-Napoca. În 1985 apare Fata din vis, primul album al trupei, un real succes ce conține atât piese hard-rock (Lumini pe cer, Legenda), rock'nroll (Cărare peste timp), blues-rock (O altă zi), rock melodic (Fata din vis, Ești totul pentru mine), dar și 2 balade de o sensibilitate extraordinară.

Trei ani mai târziu, Cântec pentru prieteni (1988) cunoaște același succes chiar dacă vine cu un sound nou. Piese precum Cântec pentru prieteni, O noapte și o zi, Dă-mi o veste, sau Un alt început fiind și în prezent fredonate de mii de fani.

În cariera de peste 30 de ani, Compact a lansat 14 materiale de studio și și-a trecut în palmares numeroase premii venite să răsplătească talentul unei trupe emblematice pentru muzica românească.

Compact - Fata din vis

Citește mai multe despre Compact
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anathema lansează albumul Weather Systems în aprilie

Britanicii de la Anathema au anunţat pe site-ul lor oficial că noul album va purta numele Weather Systems şi va...

Închide