Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Chick Corea şi Gary Burton la Sala Palatului

Publicat

pe

Chick-Corea-şi-Gary-Burton
Chick-Corea-şi-Gary-Burton

Chick-Corea-şi-Gary-BurtonChick Corea şi Gary Burton vor concerta pe 20 martie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti, începând cu ora 19.30. Cu acest prilej împătimiţii jazz-ului şi în general toţi iubitorii de muzică de calitate au şansa de a asista la un spectacol complet prezentat de Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian”.

Chick Corea, compozitor de succes, un virtuos pianist şi câştigător a 18 premii Grammy, a reuşit în peste 40 de ani de activitate creativă să îşi clădească un adevărat nume în lumea jazz-ului mondial. Corea a fost membru al trupei de rock şi funk a lui Miles Davis şi este fondatorul trupei de jazz Return to Forever, un nume de referinţă în lumea muzicii. Varietatea genurilor pe care le-a abordat şi versatilitatea sa artistică i-au adus supranumele de “Cameleonul”.

Chick Corea Gary Burton - Armando's Rhumba

Gary Burton, maestrul vibrafonului, a reuşit de-a lungul carierei de 5 decenii să revoluţioneze muzica jazz graţie unei tehnici proprii, preluată mai târziu şi de alte nume ale genului muzical. Burton este cunoscut de asemenea ca ințiator al curentului jazz-fusion şi pentru popularizarea duetului în muzica jazz.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 200 lei
Categoria ÎI: 150 lei
Categoria III: 100 lei
Categoria IV: 75 lei

Trending