Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Anneke Van Giersbergen la București

Publicat

pe

Anneke van Giersbergen concerteaza la Bucuresti in 2012
Anneke van Giersbergen concerteaza la Bucuresti in 2012

Anneke van Giersbergen concerteaza la Bucuresti in 2012Anneke Van Giersbergen, fosta voce The Geathering, va concerta pe 22 aprilie 2012 în clubul Silver Church din Bucureşti.

Evenimentul va avea loc în cadrul turneului european de promovare a albumului Everything is Changing lansat pe 20 ianuarie 2012. Videoclipul oficial al piesei Take Me Home, inclusă pe noul album, poate fi urmărit mai jos.

Anneke promite la Bucureşti un show complet, cu un setlist ce cuprinde piese atât din perioada în care a activat în The Geathering (1994 - 2007), cât şi melodii lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010).

În cariera de peste 20 de ani Anneke Van Giersbergen a lansat 20 de materiale de studio şi a semnat colaborări cu nume mari din industria muzicii rock: Napalm Death, Moonspell, Within Temptation, Anathema şi Devin Townsend.

Artista va evolua la Bucureşti alături de trupa sa de acompaniament, formată din trei muzicieni olandezi cunoscuţi pentru activitatea alături de Garcia Plays Kyuss şi Celestial Season. Printre aceştia se numără şi soţul său Rob Snijders.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile online pe eventim.ro, biletoo.ro şi MyTicket.ro şi în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, Diverta, Unirea, Muzica, librăriile Humanitas, Adevărul și Eminescu la următoarele prețuri:

- 50 lei în avans
- 70 lei la intrare

Anneke van Giersbergen - Take Me Home

Trending