Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Cele mai ascultate piese din ultima decadă!

PRS For Music din Marea Britanie este asemeni  organizației UCMR – ADA (Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România - Asociației de Drepturi de Autori din România). Compania are peste 10 milioane de piese înregistrate de membrii din UK, dar și din întreaga lume, prin intermediul partenerilor.

PRS For Music se ocupă de monitorizarea operelor muzicale înregistrare pentru a stabili numărul de difuzări și canalele (TV, radio, online) pe care acestea apar. Recent, compania a publicat un top al pieselor cu cele mai multe apariții din ultimii zece ani, iar în paginile următoare vă prezentăm cântecele din primele 10 locuri.

Coperta single Take That - Shine (sursa foto en.wikipedia.org)10. Take That – Shine

Single-ul a fost lansat în 2007 și este extras de pe albumul de revenire al formației, ”Beautiful World” din 2006.

Citește mai multe despre Britney SpearsJames BluntKylie MinogueLily AllenRobbie WilliamsTake That
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suedezii de la Avatar lansează albumul Black Waltz şi în America

Elemente death metal, industrial metal, hard rock, toate se regăsesc pe noul album al suedezilor de la Avatar. Ceva deosebit...

Închide