Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bruce Springsteen anunță ca nepotul lui Clarence Clemons preia saxofonul în E Street Band - AUDIO

Publicat

pe

Clarence Clemons (sursa foto mtv.com)
Clarence Clemons (sursa foto mtv.com)

Bruce Springsteen a anunțat că locul lui Clarence Clemons în trupă E Street Band va fi luat de nepotul său, JakeClemons s-a stins din viață în iunie anul trecut, în urma unui infarct, iar până acum formația nu vorbit de înlocuirea sa.

Bruce Springsteen (sursa foto ticketsinventory.com)

Potrivit paginii de Facebook a lui Bruce Springsteen, în viitorul turneu la saxofon va cânta Jack Clemons, care va fi acompaniat de Eddie Manion, un membru mai vechi al trupei.

Clarence Clemons (sursa foto mtv.com)”Line-up-ul grupului E Street Band pentru noul turneu alături de Bruce Spingsteen include cântăreții Cindy Mizelle și Curtis King, Clark Gayton la trombon și Curt Ramm la trompetă, toți fiind artiști care au mai plecat în turneu cu Bruce Springsteen, iar ca instrumentist nou îl avem pe Barry Danielian tot la trompetă. Eddie Manion și Jake Clemons, care vine pentru prima dată în turneu cu trupa, vor împărți partea de saxofon.”, este mesajul postat pe Facebook.

Springsteen va lansa cel de-al 17-lea album, ”Wreking Ball”, pe cinci martie, iar primul single extras ”We Take Care of Our Own” este disponibil pe online, iar mai jos îl puteți asculta.

Artistul va pleca în turneu acompaniat de E Street Band în această vară, în Marea Britanie. Turneul include prezența lui Springsteen la Festivalul Isle Of Wight și London Hard Rock Calling.

Bruce Springsteen - We Take Care Of Our Own

Un comentariu

Trending