Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Bruce Dickinson s-a plimbat cu submarinul HMS Victorious

De pe scenă, Bruce Dickinson a coborât in adâncuri. La propriu, pentru că avut o experienţă pe un submarin, unde a petrecut câteva nopţi.  Bruce Dickinson nu este doar solistul vocal al trupei britanice de heavy metal, Iron Maiden, el este recunoscut şi pentru activităţile sale de scriitor, scrimer, pilot de avion.

Cei prezenţi pe submarinul HMS Victorious au crezut că este un simplu zvon, dar atunci când l-au văzut la bord pe Bruce Dickinson şi-au dat seama că seamănă cu renumitul artist. Membrul trupei Iron Maiden a petrecut trei nopţi la bordul submarinului. Se crede că Bruce a primit invitaţia de la căpitanul vasului, iar potrivit membrilor echipajului, artistul nu a beneficiat de vreun tratament aparte. Pe parcursul celor trei zile pe care le-a petrecut la bordul submarinului, Bruce a fost extrem de degajat, a vorbit despre viaţa lui şi a pus o mulţime de întrebări.

Submarinul HMS Victorious face parte din clasa Vanguard, care cuprinde modelele Victorious, Vigilant, Vengeance, Vanguard. Toate sunt folosite pentru transportul armelor nucleare, fiecare având la bord 16 rachete balistice Trident II.

În clipul de mai jos îl puteţi vedea pe Bruce Dickinson la manşa avionului.

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă R Kelly! - AUDIO

R Kelly a postat pe internet noul său single, intitulat ”Share My Love”, pe care îl puteți asculta mai jos....

Închide