Urmărește-ne în Social Media

Articole

BRIT Awards 2012 - FOTO + VIDEO

Publicat

pe

Rihanna Brit Awards 2012 (sursa foto nme.com)
Rihanna Brit Awards 2012 (sursa foto nme.com)

Aseară a avut loc decernarea premiilor BRIT Awards 2012, la O2 Arena din Londra. Marea câștigătoare a serii a fost Adele, dar acest lucru nu a surprins luând în considerare că recent, artista a câștigat șase Premii Grammy – MAI MULT.

Astfel, ”21”, al doilea material lansat de Adele a fost numit Albumul Anului, iar artista a fost desemnată Cea Mai Bună Artistă Britanică.

Adele - Brit Awards 2012 (sursa foto nme.com)

Adele - Brit Awards 2012 (sursa foto nme.com)

Însă, Adele s-a aflat în atenția presei nu numai premiilor câștigate, ci și din cauza unui incident care a avut loc în timpul discursului pe care artista îl ținea când a primit premiul pentru album. După cum puteți vedea în înregistrarea DE AICI, host-ul James Corden  întrerupe discursul artistei, pe motiv că trebuia să înceapă ultima prestație a evenimentului - Blur. Supărată, Adele a arătat degetul mijlociu, înainte de a coborî de pe scenă și a explicat ulterior că gestul s-a adresat ”oamenilor în costume”, nu fanilor sau publicului prezent la spectacol.

Adele Brit Awards 2012

Adele Brit Awards 2012

Imediat, cei de la ITV au declarat că  își cer scuze pentru că Adele a fost întreruptă, dar BRIT Awards este un eveniment care se transmite în direct, iar din păcate spectacolul se lungise prea mult și au fost nevoiți să grăbească lucrurile.

De asemenea, un purtător de cuvânt al organizatorilor premiilor BRIT Awards a exprimat regretele față de incident:

”Regretăm că s-a întâmplat așa ceva și îi transmitem lui Adele cele mai profunde scuze. Ne pare rău că am tăiat cel mai important moment al lui Adele, dar acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că spectacolul era peste program. Nu am vrut să diminuăm incredibila realizare a lui Adele, care a câștigat cel mai important premiu al nostru.”

Revenind la celelalte premii, Cel Mai Bun Artist Internațional a fost desemnat Bruno Mars, care s-a bucurat de un mare succes în ultimul an, cu hit-uri precum ”Grenade” și ”The Lazy Song”. La capitolul Cea Mai Bună Artistă Internațională, câștigătoare a ieșit Rihanna. Artista, care le-a învins anul acesta pe Beyonce, Bjork, Feist și Lady Gaga, a pus în scenă o interpretare plină de viață și culoare a single-ului ”We Found Love”, pe care o puteți vedea în paginile următoare.

Cel Mai Bun Single Britanic a fost numit ”What Makes You Beautiful”, single-ul de debut al trupei One Direction, cunoscută după ce a ieșit pe locul trei în ediția 2010 a concursului TV XFactor.

Ed Sheeran BritAwards 2012(sursa foto nme.com)

Ed Sheeran BritAwards 2012(sursa foto nme.com)

Ed Sheeran s-a bucurat de titulatura de Cel Mai Bun Artist Britanic. Tânărul artist pop, care a îmbinat folk-ul cu hip-hop-ul pe albumul de debut ”+”, a triumfat în fața lui James Blake, James Morrison, Noel Gallagher și Professor Green. Nici Lana Del Ray nu a trecut neobservată, artista câștigând premiul pentru Cel Mai Bun Debut Internațional.

Premiul pentru Cel Mai Bun Grup Britanic a fost luat de Coldplay, care a avut un succes enorm cu albumul ”Mylo Xyloto” și single-urile ”Every Teardrop Is A Waterfall” și ”Paradise”. În plus, Chris Martin l-a acompaniat la pian pe Noel Gallagher, care a încântat publicul cu ”AKA What A Life”.

În ceea ce privește premiul pentru Cel Mai Bun Grup Internațional, cei de la Foo Fighters au fost câștigătorii. Trupa a mai fost desemnată cu această titulatură în 2008, iar recent, a fost răsfățată cu premii la ediția Grammy de anul acesta.

Pagini: 1 2 3

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending