Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bobby Brown, criticat pentru intenția de a scrie o carte despre Whitney Houston

Publicat

pe

Bobby Brown
Bobby Brown

Intenţia lui Bobby Brown de a scrie o carte despre viaţa fostei sale soţii, Whitney Houston, a fost vehement criticată de site-ul The Huffington Post ce susţine că Brown urmăreşte câştigul financiar de pe urma morţii cântăreţei.

Bobby Brown

Se pare că Bobby Brown a scris în 2008 o carte despre Whitney Houston, însă a hotărât să n-o publice datorită interesului foarte scăzut arătat la acea vreme faţă de cariera artistei. În prezent însă, la 10 zile de la moartea cântăreţei, curiozitatea a fost din nou stârnită.

"În 2008, interesul pentru o carte cu Whitney Houston era foarte scăzut. Dar acum, după moartea ei tragică, lucrurile s-au schimbat. Este cel mai bun moment să scoți bani dintr-o carte în care este detaliată viaţa lui Whitney.", a declarat o sursă pentru site-ul web.

Aparent, Bobby ar fi semnat un acord de confidenţialitate, ca parte a divorţului de Whitney în 2007, dar se zvoneşte că încearcă ocolirea unor clauze tocmai pentru a valorifica informaţii confidenţiale din viaţa cântăreţei.

Nici prietenii artistei nu văd cu ochi buni această potenţială carte.

"Acesta este un om care a plecat de la înmormântarea fostei sale soţii, deoarece nu era mulţumit de scaunul pe care stătea, şi mai mult de atât, a susținut și un concert în acea noapte nu pentru că simţea nevoia de a cânta ci pentru a obţine un venit. Din acelaşi motiv vrea acum să scrie şi această carte.", a declarat un apropiat de-al lui Whitney.

Whitney Houston a fost înmormântată pe 18 februarie 2012, după o slujbă în biserica baptistă din New Jersey unde obișnuia să cânte când era copil.

Comentează

Trending