Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Bobby Brown, criticat pentru intenția de a scrie o carte despre Whitney Houston

Intenţia lui Bobby Brown de a scrie o carte despre viaţa fostei sale soţii, Whitney Houston, a fost vehement criticată de site-ul The Huffington Post ce susţine că Brown urmăreşte... Continuare »
Bobby Brown

Intenţia lui Bobby Brown de a scrie o carte despre viaţa fostei sale soţii, Whitney Houston, a fost vehement criticată de site-ul The Huffington Post ce susţine că Brown urmăreşte câştigul financiar de pe urma morţii cântăreţei.

Bobby Brown

Se pare că Bobby Brown a scris în 2008 o carte despre Whitney Houston, însă a hotărât să n-o publice datorită interesului foarte scăzut arătat la acea vreme faţă de cariera artistei. În prezent însă, la 10 zile de la moartea cântăreţei, curiozitatea a fost din nou stârnită.

"În 2008, interesul pentru o carte cu Whitney Houston era foarte scăzut. Dar acum, după moartea ei tragică, lucrurile s-au schimbat. Este cel mai bun moment să scoți bani dintr-o carte în care este detaliată viaţa lui Whitney.", a declarat o sursă pentru site-ul web.

Aparent, Bobby ar fi semnat un acord de confidenţialitate, ca parte a divorţului de Whitney în 2007, dar se zvoneşte că încearcă ocolirea unor clauze tocmai pentru a valorifica informaţii confidenţiale din viaţa cântăreţei.

Nici prietenii artistei nu văd cu ochi buni această potenţială carte.

"Acesta este un om care a plecat de la înmormântarea fostei sale soţii, deoarece nu era mulţumit de scaunul pe care stătea, şi mai mult de atât, a susținut și un concert în acea noapte nu pentru că simţea nevoia de a cânta ci pentru a obţine un venit. Din acelaşi motiv vrea acum să scrie şi această carte.", a declarat un apropiat de-al lui Whitney.

Whitney Houston a fost înmormântată pe 18 februarie 2012, după o slujbă în biserica baptistă din New Jersey unde obișnuia să cânte când era copil.

Citește mai multe despre Bobby BrownWhitney Houston
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BRIT Awards 2012 - FOTO + VIDEO

Aseară a avut loc decernarea premiilor BRIT Awards 2012, la O2 Arena din Londra. Marea câștigătoare a serii a fost...

Închide