Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Biletele la concertul Roxette de la Cluj s-au pus în vânzare

Publicat

pe

Roxette la Bucuresti foto Alex Chelba
Roxette la Bucuresti foto Alex Chelba

Roxette la Bucuresti foto Alex ChelbaCine a pierdut concertul de la Bucureşti, susținut de Roxette pe 30 mai 2011, are acum șansa să-i vadă live pe cei doi suedezi într-un concert pe 19 iulie 2012 pe Cluj Arena.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe www.MyTicket.ro la preţuri cuprinse între 65 şi 250 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Cei care se grăbesc să comande în prima săptămână, vor avea parte de o reducere de 30% pentru biletele la Gazon.

De săptămâna viitoare biletele vor fi disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului din Bucureşti, precum şi în reţelele afiliate MyTicket. Sunt disponibile cinci categorii de preţ, respectiv:

  • 65 de lei – Gazon şi Peluză
  • 95 de lei – Tribuna Inel 2
  • 115 de lei – Tribuna Inel 1
  • 120 de lei – Golden Circle
  • 250 de lei – Tribuna VIP

CLUJ_ARENA
Pentru cei mai înfocaţi fani există o veste bună: cei care se vor grăbi să-şi asigure locul la concert chiar din prima săptămână, vor avea şansa de a achiziţiona bilete în zona Gazon la un preţ special, cu 30% discount, respectiv 45 de lei. Promoţia este valabilă doar pentru comenzile plasate online, pe www.MyTicket.ro, în perioada 23 februarie – 1 martie.

Organizat de Emagic și prezentat de Ursus, acesta este al doilea concert pe care trupa îl va susţine România, după cel de la Bucureşti de pe 30 mai 2011.

Comentează

Trending