Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bilete mai ieftine la concertul Iron Butterfly

Publicat

pe

iron-butterfly-hard-rock-cafe
iron-butterfly-hard-rock-cafe

iron-butterfly-hard-rock-cafeTrupa Iron Butterfly va concerta pe 19 februarie la Hard Rock Cafe începând cu ora 20.30. În perioada 2-5 februarie 2012 biletele la acest eveniment sunt mai ieftine cu 15%.

Astfel, oricine cumpără în această perioadă un bilet la oricare dintre cele trei categorii: categoria VIP: 300 lei (întâlnire cu trupa), categoria 1: 130 lei (la mese) sau categoria 2: 90 lei (în picioare) primeşte o reducere de 15%!

Promoţia este valabilă în reţeaua Biletoo la Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul Copiilor şi online pe www.biletoo.ro și www.biletoo.ro la următoarele preţuri:

- 300 lei: categoria VIP (preţ întreg) –> 255 lei cu reducere
- 130 lei: categoria 1 (preţ întreg) –> 110,5 lei cu reducere
- 90 lei: categoria 2 (preţ întreg) –> 76,5 lei cu reducere

Iron Butterfly este prima formaţie din lume care a ocupat timp de 140 de săptămâni poziţii în topurile muzicale americane, iar cu piesa ’’In-A-Gadda-Da-Vida’’ a reuşit performanţa să vândă peste 8 milioane de exemplare în primul an de la lansare.

Evenimentul face parte din seria Classic Rock Nights @ Hard Rock Cafe, care aduce periodic în faţa publicului nume ce au fãcut istorie pe scena de profil.

Iron Butterfly - In A Gadda Da Vida

Trending