Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Beth Jeans Houghton înregistrează în L.A. după o întâlnire cu Neil Young - VIDEO

Publicat

pe

Beth Jeans Houghton (sursa foto desi-radio.com)
Beth Jeans Houghton (sursa foto desi-radio.com)

Beth Jeans Houghton a vorbit despre planurile sale legate de cel de-al doilea material discografic. Artista va înregistra noul album în Los Angeles, în mare parte datorită lui Neil Young.

Beth Jeans Houghton (sursa foto desi-radio.com)

Cântăreața din Newcastle vrea să înregistreze cât mai repede discul, ce urmează albumul de debut ”Yours Truly, Cellophane Nose”, lansat luna aceasta. După ce a avut parte de o experiență inedită în Los Angeles anul trecut, vrea să facă noul  material acolo.

Potrivit unui interviu acordat publicației NME artista a declarat:

”Eram cu un prieten care mi-a zis ”Mă duc să mă întâlnesc cu amicul meu Neil, mai târziu. Ar trebui să vii și tu” Când am ajuns s-a dovedit că ”Neil” era de fapt Neil Young. Ne-a luat cu un Cadillac alb și am condus pe plaja din Malibu întreaga zi. Este un șofer încet, dar un om minunat.”

Neil YoungÎntrebată dacă Young i-a dat niște sfaturi, Beth Jeans Houghton a răspuns:

”Fii serios, nu i-am spus că sunt o cântăreață. Cum să-i spui lui Neil Young că și tu compui cântece?”

Legat de decizia de a înregistra în L.A., artista a mărturisit că este îndrăgostită de oral deoarece are un aer poetic al anilor ’70 și este un mediu primitor datorită vremii, palmierilor și oamenilor.

Beth Jeans Houghton și The Hooves Of Destiny vor pleca pe 17 februarie într-un turneu în Marea Britanie, iar mai jos puteți vedea ultimul videoclip lansat. Acesta a fost realizat pentru cel mai recent single, intitulat ”Dodecahedron”.

Beth Jeans Houghton & The Hooves Of Destiny - ”Dodecahedron”

Comentează

Trending