Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Beautiful Jazz Duets cu Direcția 5 la Sala Palatului

Direcţia 5 va susţine pe 14 februarie 2012 de la ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti, deja tradiţionalul concert de Ziua Îndrăgostiţilor. Anul acesta, formația își va încânta publicul,... Continuare »
directia-5-valentines-day-2012

directia-5-valentines-day-2012Direcţia 5 va susţine pe 14 februarie 2012 de la ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti, deja tradiţionalul concert de Ziua Îndrăgostiţilor.

Anul acesta, formația își va încânta publicul, în premieră, cu cântecele albumului “Beautiful Jazz Duets”. Piesele necântate live până acum vor fi interpretate alături de Monica Anghel, Anda Adam, Giulia şi Paula Seling care vor completa cu rafinament şi eleganță o seară dedicată iubirii.

Concertul de Valentine’s Day îşi va deschide porţile de la ora 19:30, iar toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi la un eveniment sensibil, plin de culoare şi melancolie.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri: 50, 70, 100, 150 de lei.

 

Citește mai multe despre Anda AdamDirecția 5Monica AnghelPaula Seling
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motley Crue în clipul oficial Kia Optima (CLIP OFICIAL)

Acum puţin timp vă spuneam că Motley Crue apare într-un clip Kia  alături de supermodelul Adriana Lima şi luptătorul Chuck Liddell....

Închide