Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Barack Obama cântă blues cu Mick Jagger și B.B. King - VIDEO

Barack-Obama-canta-blues

Președintele Statelor Unite Barack Obama pur și simplu nu a putut să-l refuze pe Mick Jagger, care i-a întins microfonul și l-a convins să cânte un pic de blues cu el și B.B. King.

Barack-Obama-canta-blues

Camera de Est din Casa Albă s-a transformat într-un club intim de blues și jazz, ieri seară, unde s-au adunat numeroase vedete pentru a concerta.

Dar probabil cea mai de succes interpretarea a fost ”Sweet Home Chicago”, la care a contribuit și Președintelui Barack Obama, după cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos.

BB King Buddy Guy Warre Haynes Shemekia Copeland Concert Casa Alba sursa-foto AFP

BB King Buddy Guy Warre Haynes Shemekia Copeland Concert Casa Alba sursa-foto AFP

La începutul evenimentului, Obama a mărturisit că există și părți mai puțin frumoase în viața unui Președinte. De exemplu, nu poți ieși la o plimbare. Dar, Președintele a continuat să spună că sunt acele momente care reușesc să acopere toate frustrările, precum seara respectivă în care Mick Jagger, King, Jeff Beck și mulți alți artiști vin la Casa Albă să cânte blues și jazz.

”Muzica este un limbaj universal. Nimeni nu trece prin viață fără bucurie și tristețe, triumf și amărăciune. Blues-ul le cuprinde pe toate, uneori doar printr-o notă sau un vers.”, a declarat Barack Obama.

Președintele a mai fredonat, la începutul anului, piesa ”Let's Stay Together” a lui Al Green, la o strângere de fonduri din New York. După această întâmplare, vânzările lui Al Green au crescut cu 500% - MAI MULT.

Președintele Barack Obama cântă blues cu Mick Jagger și B.B. King

Citește mai multe despre bb kingMick Jagger
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bobby Brown, criticat pentru intenția de a scrie o carte despre Whitney Houston

Intenţia lui Bobby Brown de a scrie o carte despre viaţa fostei sale soţii, Whitney Houston, a fost vehement criticată...

Închide