Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Barack Obama cântă blues cu Mick Jagger și B.B. King - VIDEO

Publicat

pe

Barack-Obama-canta-blues
Barack-Obama-canta-blues

Președintele Statelor Unite Barack Obama pur și simplu nu a putut să-l refuze pe Mick Jagger, care i-a întins microfonul și l-a convins să cânte un pic de blues cu el și B.B. King.

Barack-Obama-canta-blues

Camera de Est din Casa Albă s-a transformat într-un club intim de blues și jazz, ieri seară, unde s-au adunat numeroase vedete pentru a concerta.

Dar probabil cea mai de succes interpretarea a fost ”Sweet Home Chicago”, la care a contribuit și Președintelui Barack Obama, după cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos.

BB King Buddy Guy Warre Haynes Shemekia Copeland Concert Casa Alba sursa-foto AFP

BB King Buddy Guy Warre Haynes Shemekia Copeland Concert Casa Alba sursa-foto AFP

La începutul evenimentului, Obama a mărturisit că există și părți mai puțin frumoase în viața unui Președinte. De exemplu, nu poți ieși la o plimbare. Dar, Președintele a continuat să spună că sunt acele momente care reușesc să acopere toate frustrările, precum seara respectivă în care Mick Jagger, King, Jeff Beck și mulți alți artiști vin la Casa Albă să cânte blues și jazz.

”Muzica este un limbaj universal. Nimeni nu trece prin viață fără bucurie și tristețe, triumf și amărăciune. Blues-ul le cuprinde pe toate, uneori doar printr-o notă sau un vers.”, a declarat Barack Obama.

Președintele a mai fredonat, la începutul anului, piesa ”Let's Stay Together” a lui Al Green, la o strângere de fonduri din New York. După această întâmplare, vânzările lui Al Green au crescut cu 500% - MAI MULT.

Președintele Barack Obama cântă blues cu Mick Jagger și B.B. King

Trending