Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Barack Obama cântă blues cu Mick Jagger și B.B. King - VIDEO

Președintele Statelor Unite Barack Obama pur și simplu nu a putut să-l refuze pe Mick Jagger, care i-a întins microfonul și l-a convins să cânte un pic de blues cu... Continuare »
Barack-Obama-canta-blues

Președintele Statelor Unite Barack Obama pur și simplu nu a putut să-l refuze pe Mick Jagger, care i-a întins microfonul și l-a convins să cânte un pic de blues cu el și B.B. King.

Barack-Obama-canta-blues

Camera de Est din Casa Albă s-a transformat într-un club intim de blues și jazz, ieri seară, unde s-au adunat numeroase vedete pentru a concerta.

Dar probabil cea mai de succes interpretarea a fost ”Sweet Home Chicago”, la care a contribuit și Președintelui Barack Obama, după cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos.

BB King Buddy Guy Warre Haynes Shemekia Copeland Concert Casa Alba sursa-foto AFP

BB King Buddy Guy Warre Haynes Shemekia Copeland Concert Casa Alba sursa-foto AFP

La începutul evenimentului, Obama a mărturisit că există și părți mai puțin frumoase în viața unui Președinte. De exemplu, nu poți ieși la o plimbare. Dar, Președintele a continuat să spună că sunt acele momente care reușesc să acopere toate frustrările, precum seara respectivă în care Mick Jagger, King, Jeff Beck și mulți alți artiști vin la Casa Albă să cânte blues și jazz.

”Muzica este un limbaj universal. Nimeni nu trece prin viață fără bucurie și tristețe, triumf și amărăciune. Blues-ul le cuprinde pe toate, uneori doar printr-o notă sau un vers.”, a declarat Barack Obama.

Președintele a mai fredonat, la începutul anului, piesa ”Let's Stay Together” a lui Al Green, la o strângere de fonduri din New York. După această întâmplare, vânzările lui Al Green au crescut cu 500% - MAI MULT.

Președintele Barack Obama cântă blues cu Mick Jagger și B.B. King

Citește mai multe despre bb kingMick Jagger
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bobby Brown, criticat pentru intenția de a scrie o carte despre Whitney Houston

Intenţia lui Bobby Brown de a scrie o carte despre viaţa fostei sale soţii, Whitney Houston, a fost vehement criticată...

Închide