Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Ascultă You're A Lie, cea mai nouă piesă Slash

Slash a postat online melodia You're A Lie, extrasă de pe albumul Apocalyptic Love ce urmează să fie lansat pe 22 mai 2012 via DikHayd Internaţional. Alături de Slash, partea... Continuare »
Slash

Slash

Slash a postat online melodia You're A Lie, extrasă de pe albumul Apocalyptic Love ce urmează să fie lansat pe 22 mai 2012 via DikHayd Internaţional.

Alături de Slash, partea de vocal este asigurată de acelaşi Myles Kennedy (Alter Bridge) care are o contribuţie deosebită şi în partea de creaţie a pieselor. Kennedy, care a semnat partea vocală şi pe Slash lansat în 2010, îl va însoţi pe celebrul chitarist în turneul de promovare a noului disc.

Slash - You're A Lie

Slash a anunțat că în această vară va concerta live alături de Ozzy Osbourne în cadrul Ozzy & Friends European Tour, turneu ce l-a înlocuit pe cel a trupei Black Sabbath anulat datorită bolii cu care Tony Iommi se confruntă.

De asemenea chitaristul a confirmat că se va reuni cu foştii colegi din Guns N' Roses pentru ceremonia de introducere a trupei în Rock And Roll Hall Of Fame. Încă nu a s-a stabilit dacă rockerii vor concerta împreună în seara evenimentului din aprilie.

Citește mai multe despre Slash
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Enemy a lansat un nou clip - VIDEO

The Enemy a lansat un nou videoclip pentru single-ul de revenire ”Gimme The Sign”, pe care îl puteți vedea mai...

Închide