Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ascultă noua piesă semnată Jack White - AUDIO

Publicat

pe

Jack White (sursa foto sony-music.tumblr.com)
Jack White (sursa foto sony-music.tumblr.com)

Jack White a postat pe internet o nouă piesă,”Machine Gun Silhouette”, pe care o puteți asculta mai jos. Cântecul este inclus pe B-side-ul single-ului solo de debut, ”Love Interruption”.

Jack White 2 (sursa foto dailytelegraph.com.au)

Single-ul, lansat pe 6 februarie, precedează primul material discografic solo al artistului. Acesta se intitulează ”Blunderbuss” și va apărea pe 23 aprilie. Albumul a fost produs chiar de White și a fost înregistrat în studioul său Third Man din Nashville.

Jack White (sursa foto sony-music.tumblr.com)Vorbind despre disc, Jack White a mărturisit că acest album pur și simplu nu a putut fi lansat mai devreme.

”Am renunțat de foarte mult timp să înregistrez piese cu numele meu, dar simt că aceste cântece nu pot fi prezentate decât cu numele meu. Melodiile nu au nici o legătură cu proiectele mele decât cu expresia, culorile și trăirile mele”.

Jack White se pregătește pentru prima apariție solo în Marea Britanie, la evenimentul BBC Radio 1’s Hackney Weekend, un festival ce va avea loc în această vară pentru a sărbători Jocurile Olimpice 2012, ce se desfășoară în Londra anul acesta.

Festivalul va avea loc în perioada 23-24 iunie și include prestații din partea unor artiști precum Lana Del Rey, Plan B și Florence And The Machine.

Jack White - Machine Gun Silhouette

Trending