Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă noua piesă semnată Jack White - AUDIO

Jack White a postat pe internet o nouă piesă,”Machine Gun Silhouette”, pe care o puteți asculta mai jos. Cântecul este inclus pe B-side-ul single-ului solo de debut, ”Love Interruption”. Single-ul,... Continuare »
Jack White (sursa foto sony-music.tumblr.com)

Jack White a postat pe internet o nouă piesă,”Machine Gun Silhouette”, pe care o puteți asculta mai jos. Cântecul este inclus pe B-side-ul single-ului solo de debut, ”Love Interruption”.

Jack White 2 (sursa foto dailytelegraph.com.au)

Single-ul, lansat pe 6 februarie, precedează primul material discografic solo al artistului. Acesta se intitulează ”Blunderbuss” și va apărea pe 23 aprilie. Albumul a fost produs chiar de White și a fost înregistrat în studioul său Third Man din Nashville.

Jack White (sursa foto sony-music.tumblr.com)Vorbind despre disc, Jack White a mărturisit că acest album pur și simplu nu a putut fi lansat mai devreme.

”Am renunțat de foarte mult timp să înregistrez piese cu numele meu, dar simt că aceste cântece nu pot fi prezentate decât cu numele meu. Melodiile nu au nici o legătură cu proiectele mele decât cu expresia, culorile și trăirile mele”.

Jack White se pregătește pentru prima apariție solo în Marea Britanie, la evenimentul BBC Radio 1’s Hackney Weekend, un festival ce va avea loc în această vară pentru a sărbători Jocurile Olimpice 2012, ce se desfășoară în Londra anul acesta.

Festivalul va avea loc în perioada 23-24 iunie și include prestații din partea unor artiști precum Lana Del Rey, Plan B și Florence And The Machine.

Jack White - Machine Gun Silhouette

Citește mai multe despre Jack White
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou concert Pink Martini pe 26 mai

Pink Martini va concerta din nou la București pe 26 mai 2012, la Sala Palatului. Orchestra va fi readusă în...

Închide