Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă noua piesă R Kelly! - AUDIO

R Kelly a postat pe internet noul său single, intitulat ”Share My Love”, pe care îl puteți asculta mai jos. Piesa este extrasă de pe noul album al artistului, ”Write... Continuare »

R Kelly a postat pe internet noul său single, intitulat ”Share My Love”, pe care îl puteți asculta mai jos.

R Kelly (sursa foto bet.com)

Piesa este extrasă de pe noul album al artistului, ”Write Me Back”, ce va fi lansat în mai.

Inițial, Kelly a sugerat în presă că discul se va numi ”Black Panties”, dar s-a răzgândit în timp. Materialul discografic reprezintă o reîntoarcere a artistului la sound-ul abordat pe albumul ”12” din 1993.

Luna trecută Kelly a dezvăluit că a compus 32 de capitole noi pentru ”hip-hopera” sa, intitulată ”Trapped In The Closet”. De asemenea, acesta a declarat că se află în căutarea unor investitori pentru înregistrarea proiectului.

În luna noiembrie, artistul R&B a anunțat că se va îmbarca pe croaziera Love Letter, în octombrie anul acesta, în Caraibe. Kelly și-a promovat croaziera și pe pagina Twitter, unde i-a îndemnat pe fani să vină alături de el în călătorie.

R Kelly – Share My Love 

Citește mai multe despre R Kelly
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eluveitie, Making-of al clipului A Rose For Epona

În ultima perioadă, orice lansare de clip este urmată de postări cu making of-ul respectivului videoclip. Din această categorie face...

Închide