Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Arctic Monkeys - R U Mine?, piesă nouă (videoclip)

Formaţia Arctic Monkeys a postat astăzi pe site-ul oficial melodia R U Mine?. Piesa, neinclusă momentan pe niciun material Arctic Monkeys, beneficiază de un videoclip ce poate fi urmărit mai... Continuare »
Arctic Monkeys

Arctic Monkeys

Formaţia Arctic Monkeys a postat astăzi pe site-ul oficial melodia R U Mine?. Piesa, neinclusă momentan pe niciun material Arctic Monkeys, beneficiază de un videoclip ce poate fi urmărit mai jos.

Arctic-Monkeys (sursa foto www.fanpop.com)

Anul trecut pe 6 iunie, a apărut pe piață albumul Suck it and see, cel de-al patrulea material discografic din cariera rockerilor de origine britanică.

De pe discul vândut în peste 230.000 de copii anul trecut, au fost lansate single-urile Suck It and See, Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair, The Hellcat Spangled Shalalala, Black Treacle și Brick by Brick.

Arctic Monkeys - R U Mine?

Arctic Monkeys a postat astăzi pe site-ul oficial melodia R U Mine?.

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Limp Bizkit a semnat cu casa de discuri a lui Lil Wayne

Limp Bizkit a semnat cu casa de discuri Cash Money, deținută de Lil Wayne. Solistul grupului, Fred Durst a confirmat...

Închide