Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Anathema lansează albumul Weather Systems în aprilie

Publicat

pe

Britanicii de la Anathema au anunţat pe site-ul lor oficial că noul album va purta numele Weather Systems şi va fi disponibil începând cu 16 aprilie. Weather Systems vine la 2 ani de la ieşirea pe piaţă a albumului We're Here Because We're Here.

Se pare că cei de la Anathema se află într-un moment cât se poate de propice în ceea ce priveşte creativitatea, după cum a spus chiar Daniel Cavanagh, iar acest lucru se va reflecta cât se poate de fidel în noul album. Weather Systems va fi la un alt nivel faţă de albumul din 2010 din toate punctele de vedere, de la versuri până la partea de producţie. Înregistrat în Liverpool şi Oslo, albumul poartă, pentru partea de producţie, semnătura lui Christer-Andre Cederberg, care a avut 5 nominalizări la premiile Grammy.

Când spui Anathema, spui un band din Liverpool, care de la bun început şi-a căutat drumul în muzică. A început cu un sound death/doom metal, dar a ajuns să fie în clasa celor care se recomandă ca interpreţi de rock alternativ, rock progresiv, post rock. Din 1990, trupa a cunoscut şi modificări în ceea ce priveşte membrii, dar în momentul de faţă pe scenă, sub numele Anathema urcă Vincent Cavanagh, Daniel Cavanagh, Jamie Cavanagh, John Douglas, Lee Douglas.

Trending