Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Al Jawala, balkan party fără sfârşit! (FOTO)

Publicat

pe

Concert Al Jawala, Bucuresti 2012 #7711
Concert Al Jawala, Bucuresti 2012 #7711

Joi, 02.02.2012, după ora 22 :30, a avut loc în Kulturhaus balkan party fără sfârşit marca Al Jawala, cu ocazia turneului Blast Your Ghetto.

Concert Al Jawala, Bucuresti 2012 #7711

În deschiderea concertului a antrenat publicul trupa lui Radu Almăşan, fostul vocalist de la Bosquito, Madame Hooligan. Trupa a luat naştere la sfârşitul anului 2006 când David Ballon şi Andrei Cebotari se alătură trupei. Componenţa actuală este însă alta, formată din: Radu, Ben Erdreich, Austin Jesse Mitchell şi Felix Mircea. Băieţii abordează genul rock alternativ sau rock modern, detalii pe pagina lor oficială de Facebook. Publicul român a mai avut plăcerea să-i vadă în deschiderea unor artişti ca Manu Chao şi James Walsh. Madame Hooligan a încălzit publicul cu piese ca Liar, Freak the world, Our dreams keep dropping dead.

Madame Hooligan in deschiderea Al Jawala (Bucuresti, 2012) #7691

În jurul orei 23:30, publicul încălzit şi nerăbdător aştepta, când sunetele balcanice au început să se audă din ce în ce mai clar, dar pe scenă nu era nimeni. Aşa şi-au făcut apariţia membrii trupei Al Jawala, care au vrut să fie aproape de fani şi au început concertul chiar din rândul lor. Uimit şi ludic publicul a început să danseze vesel imediat. Ritmurile balcanice, dansul scenic al saxifoniştilor şi percuţia impecabilă au făcut atmosfera de neuitat. Krischan Lukanow a mulţumit constant fanilor adunaţi în număr mare, i-a antrenat în jocul balkanic şi le-a povestit despre noul album pe care îl promovează, The Ride.

Concert Al Jawala (Bucuresti, 2012) #7716

Profesionişti şi ludici, fiecare membru a avut câte un solo, dar cea mai impresioanată apariţie a fost a lui Daniel Pellegrini care a cântat la instrumentul didgeridoo. Instrument descoperit în nordul Australiei şi descris ca fiind o trompetă naturală din lemn.

Saxofonistul Krischan Lukanow a povestit, în legătură cu noul album The Ride, despre un mic concurs, în care fanii sunt încurajaţi să posteze pe paginile online Al Jawala , fotografii cu ei într-un autobuz. Cel mai frumos instantaneu va apărea pe coperta noului album.

Concertul a încercat să ia final în oglindă, trecând prin public, dar acesta nu a lăsat trupa să plece aşa uşor. I-a chemat la biss nu o dată, ci de trei ori. De fiecare dată Al Jawala a revenit mulţumind publicului. Au cântat piese de pe noul album, dar şi din cele vechi, dintre care: Bate vântul frunzele, Go east, Poznaş, Backstabbers.

Vezi galeria de fotografii de la concertul Al Jawala!

Al Jawala- Go east

Trending