Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Adele revine pe scenă la Premiile Grammy 2012

Adele anuleaza concerte in UK

Adele a confirmat că se va întoarce pe scenă la Premiile Grammy din 2012, ce au loc pe 12 februarie.

Artista a lansat o declarație în care precizează că va concerta în cadrul ceremoniei, ce va avea loc la Teatrul Nokia din Los Angeles. După această revenire, Adele va fi din nou prezentă și pe scena muzicii britanice, când va concerta la O2 Arena, la Premiile Brit Awards, pe 21 februarie. Artista a fost prezentă și la ediția Brit Awards 2011, unde a interpretat piesa ”Someone Like You”, iar mai jos puteți vedea înregistrarea de la eveniment. 

Artista a mărturisit că este foarte mândră că va cânta live pentru prima dată după operația pe care a suferit-o la corzile vocale, în America, anul trecut, pentru a opri sângerarea unul polip.

Situația de atunci a forțat-o pe Adele să anuleze toate spectacolele rămase din turneul său, ce se desfășura în America și Marea Britanie, în 2011.

”Este o onoare să fiu inclusă într-o astfel de seară și să fie pentru mine pentru prima dată când cânt după luni de zile. Sunt foarte încântată și emoționată, dar de ce revenire am parte!”, a declarat Adele.

adeleArtista și-a exprimat fericirea și pe pagina de Twitter, unde a postat următorul mesaj:

”Voi...Voi...cânta la Grammy. A trecut atât de multă vreme încât am început să uit cum este să fii cântăreață! Abia aștept! Vorbim curând xx”

Adele se află printre nominalizații din acest an la Premiile Grammy, la categoriile Albumul Anului și la Cel Mai Bun Artist Solo Pop.

De cele mai multe nominalizări are parte Kanye West, la șapte categorii, iar acesta este urmat de trupa Foo Fighters, nominlizată la șase categorii. Mai multe detalii despre ediția Premiile Grammy de anul acesta găsiți AICI.

Adele - Someone Like You - Brit Wards 2011

Citește mai multe despre AdeleFoo FightersKanye West
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor (Slipknot) vorbește despre colaborarea cu Dave Grohl (Foo Fighters)

Corey Taylor, de la Slipknot și Stone Sour dezvăluie mai multe detalii despre colaborarea sa cu Dave Grohl, de la...

Închide