Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Adele revine pe scenă la Premiile Grammy 2012

Adele anuleaza concerte in UK

Adele a confirmat că se va întoarce pe scenă la Premiile Grammy din 2012, ce au loc pe 12 februarie.

Artista a lansat o declarație în care precizează că va concerta în cadrul ceremoniei, ce va avea loc la Teatrul Nokia din Los Angeles. După această revenire, Adele va fi din nou prezentă și pe scena muzicii britanice, când va concerta la O2 Arena, la Premiile Brit Awards, pe 21 februarie. Artista a fost prezentă și la ediția Brit Awards 2011, unde a interpretat piesa ”Someone Like You”, iar mai jos puteți vedea înregistrarea de la eveniment. 

Artista a mărturisit că este foarte mândră că va cânta live pentru prima dată după operația pe care a suferit-o la corzile vocale, în America, anul trecut, pentru a opri sângerarea unul polip.

Situația de atunci a forțat-o pe Adele să anuleze toate spectacolele rămase din turneul său, ce se desfășura în America și Marea Britanie, în 2011.

”Este o onoare să fiu inclusă într-o astfel de seară și să fie pentru mine pentru prima dată când cânt după luni de zile. Sunt foarte încântată și emoționată, dar de ce revenire am parte!”, a declarat Adele.

adeleArtista și-a exprimat fericirea și pe pagina de Twitter, unde a postat următorul mesaj:

”Voi...Voi...cânta la Grammy. A trecut atât de multă vreme încât am început să uit cum este să fii cântăreață! Abia aștept! Vorbim curând xx”

Adele se află printre nominalizații din acest an la Premiile Grammy, la categoriile Albumul Anului și la Cel Mai Bun Artist Solo Pop.

De cele mai multe nominalizări are parte Kanye West, la șapte categorii, iar acesta este urmat de trupa Foo Fighters, nominlizată la șase categorii. Mai multe detalii despre ediția Premiile Grammy de anul acesta găsiți AICI.

Adele - Someone Like You - Brit Wards 2011

Citește mai multe despre AdeleFoo FightersKanye West
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor (Slipknot) vorbește despre colaborarea cu Dave Grohl (Foo Fighters)

Corey Taylor, de la Slipknot și Stone Sour dezvăluie mai multe detalii despre colaborarea sa cu Dave Grohl, de la...

Închide