Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Abyssos + Takida = Proiectul Dreamstate (primul clip de studio)

Publicat

pe

S-a format la finele lui 2011 şi acum cei care-si spun Dreamstate au deja un clip oficial realizat în studio, pentru piesa Evolution. Dreamstate a compus piesa Evolution în decembrie 2011, pentru Ramona Karlsson, participantă la raliuri, şi a fost prezentată la conferinţa de presă a acesteia. Echipa Ramonei a apelat la Dreamstate pentru a-i compune melodia care s-o însotească la curse, în 2012.

Suedezii Chris Rehn (Angtoria, Abyssos) şi Tomas Wallin (Takida) au pornit pe acelaşi drum muzical într-un proiect numit Dreamstate. Chris Rehn a lăsat trupa de gothic black metal, Abyssos şi Tomas Wallin a renunţat la stilul grundge şi rock alternativ pe care-l aborda alături de Takida. De la bun început, membrii noii trupe au precizat într-un comunicat de presă ca vor ca muzica lor să fie lipsită de constrângeri, să nu fie neapărat catalogată într-un stil sau altul şi că se vor inspira de peste tot, de la metal la muzica pop.

Piesa Evolution a fost compusă de Chris şi Tomas iar pentru partea de vocal, cei de la Dreamstate au apelat la Elize Ryde (Amaranthe, Kamelot) iar replicile au venit de la Tommy Levin.

Trending