Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Young Guns – Bones - VIDEO

Trupa de rock alternativ Young Guns începe să câștige cât mai mulți fani, noul videoclipul al formației înregistrând în doar două săptămâni peste 80.000 de vizualizări pe YouTube. Clipul pentru... Continuare »

Trupa de rock alternativ Young Guns începe să câștige cât mai mulți fani, noul videoclipul al formației înregistrând în doar două săptămâni peste 80.000 de vizualizări pe YouTube.

Young Guns (sursa foto fanpop.com)

Clipul pentru single ”Bones” a fost regizat de Tim Mattia, iar mai jos îl puteți vizualiza. Single-ul va avea lansare pe 6 februarie.

Coperta album Young Guns - Bones (sursa foto en.wikipedia.org)”Bones” este de-al doilea extras de pe viitorul album al trupei și piesa ce dă titlul discului. Noul material va apărea tot pe data de 6 februarie.

Young Guns s-a format în 2003, în Londra, Marea Britanie și a lansat EP-ul de debut abia după 6 ani, în 2009. ”Mirrors” a fost urmat de albumul ”All Our Kings Are Dead”, care a apărut în 2010. Trupa a participat la numeroase festivaluri importante, atât în Marea Britanie, cât și în Europa. Poate ceea mai importantă apariție de până acum a fost la Festivalul Reading, unde formația a împărțit scena cu Guns N’ Roses și Queens Of The Stone Age.

Young Guns – Bones (Clip oficial)

Citește mai multe despre Guns N' RosesQueens Of The Stone Age
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clown Shawn Crahan va fi Tamer în filmul The Devil's Carnival

Cine-l vede pe scenă îl consideră deja un clovn, dar membrul trupei Slipknot, Shawn Crahan (Clown)  îşi ia rolul în...

Închide