Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Voices Of Silence, în deschidere la Fates Warning!

Publicat

pe

Fates Warning la Bucuresti
Fates Warning la Bucuresti

Fates Warning la BucurestiFates Warning va concerta în premieră în România pe 21 martie 2012 în Jukebox Club din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan) şi va fi deschis de trupa clujeană Voices Of Silence.

Voices of Silence (V.O.S.) a luat naştere în 1994 la Cluj Napoca la iniţiativa chitaristului Vincze Szabi şi reprezintă una dintre cele mai apreciate formaţii de metal progresiv din România. De-a lungul carierei a lansat 4 albume de studio, a susţinut numeroase concerte în ţară și a fost recompensată cu premii precum: Premiul special pentru stil la "Samrock" Satu Mare în 1998, Premiul "Cel mai bun vocal" câştigat de Dudu Isabel cu V.O.S. la "Constelaţii rock" Râmnicu Vâlcea 1998.

Până acum V.O.S. a avut ocazia să urce pe scenă cu trupe celebre precum: Wasp, Lake Of Tears, Udo, Tankcsapda, Orphaned Land, Crematory, Ossian, sau Nevergreen.

În discografia V.O.S. regăsim următoarele materiale:

First Was The Beginning (1995)
Stories Of My Ways (2000)
Thunderground (2002) /Promusic Prod.
The Human Saga (2008)

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

- 58 lei – primele 100 bucăţi (Primele 50 de bilete participă la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet. Cei interesați trebuie să trimită un email la [email protected] (subiect: meet & greet Fates Warning) cu numele complet din buletin.
- 68 lei – următoarele bilete, până la data de 20 martie
- 75 lei – biletele achiziţionate în ziua concertului, doar de la intrarea în club

Comentează

Trending